INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

E gata! Presa din Scoția și Belgia anunță transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers: „Tânărul din România a fost senzațional în ultima lună”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 11:40

Rangers s-a decis: va achita clauza de reziliere a lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), în valoare de 5 milioane de euro, celor de la Genk.

  • Braga - Rangers, returul „16”-imilor de finală din Europa League, se joacă azi, de la ora 19:00. În tur, scoțienii s-au impus, scor 3-2, meci în care Ianis a reușit o „dublă”.

Ianis a impresionat în Scoția după primele sale evoluții în tricoul lui Rangers, echipa antrenată de Steven Gerrard. Hagi jr. a reușit o „dublă” în partida cu Braga, din „16”-imile Europa League, și a devenit unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de pe „Ibrox Stadium”.

Rangers vrea să-l cumpere definitiv pe Ianis Hagi

Astfel, cel mai probabil, conducerea locului 2 din campionatul Scoției va achita vara următoare 5 milioane de euro celor de la Genk pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi.

Presa din Begia a confirmat mutarea: „Rangers a luat decizia în privinţa lui Ianis Hagi în mai puţin de o lună. Ianis a intrat deja în inimile fanilor. După ce a strălucit cu Braga, au fost voci care au susţinut că Rangers ar trebui să activeze clauza de cumpărare a jucătorului, iar acest lucru e posibil”, au scris cei de la voetbalnieuws.be.

De asemenea, același lucru este semnalat și de către scoțienii de la Daily Record: „Tânărul din România a fost senzațional de când a venit la Rangers, iar conducerea de acolo se gândește serios la activarea clauzei pentru transferul definitiv”.

3 goluriși o pasă decisivă a reușit Ianis pentru Rangers, în 7 partide oficiale

VEZI ȘI:

Ianis Hagi, idol în Scoția » Au apărut tricouri, căni și huse de telefon cu șeptarul lui Rangers

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
sexilianul
sexilianul  •  26 Februarie 2020, 17:40

dati vina pe balene daca in seara asta e hent.........lauda excesiva e daunatoare micului ghispar,sigur........

maccsero
maccsero  •  26 Februarie 2020, 17:24

Mă rog, al doilea gol cu Braga a fost doar baftă.

marius.bxl
marius.bxl  •  26 Februarie 2020, 16:16

Sub 1 milion€ sa nu semnezi cu rangers. Iar daca citesti aceste comentarii,draga ianis te rog sa nu pui la inima comentariile rautacioase facture de bieți saraci care cumpara tigari la bucata pentru ca sărăciile nu au de un pachet intreg

Vezi toate comentariile (15)
Comentează