INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

E în TOP 5 în Europa, dar face o declarație tulburătoare: "După 20 de meciuri, te simți ca un rahat"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2018 20:45

Kevin De Bruyne, starul lui  Manchester City, e jucătorul din Top 5 Europa cu cele mai multe partide și minute în acest sezon: 3.359 de minute în 42 de meciuri.

Kevin De Bruyne, 26 de ani, e cel mai în formă jucător din Premier League. Și, în același timp, cel care a evoluat cel mai mult până acum în primele 5 campionate europene, ținând cont și de echipa de club, și de națională.

Belgianul, fotbalistul 4x4, ce aprinde acțiunile lui Man. City și tot el le finalizează, are în total 42 de meciuri și 3.359 de minute în acest sezon. Având încă multe partide înainte. Echipa lui Guardiola e implicată pe 4 fronturi:

  • e pe locul 1 în Premier League
  • calificată în finala Cupei Ligi
  • joacă "optimile" Cupei Angliei
  • dispută "optimile" Champions League

Întrebat de reporterii de la The Guardian cum rezistă acestui ritm, De Bruyne a răspuns sincer: "Te simți foarte bine în primele zece meciuri și te simți bine următoarele zece. Dincolo de 20 de jocuri, te simți ca un rahat".

Guardiola nici nu mai poate odihni "cetățenii", pentru că mulți sunt accidentați: "Mai suntem doar 15-16 disponibili. Trebuie să rezistăm și să continuăm așa".

11 goluri
și 15 assisturi are De Bruyne în 36 de meciuri disputate cu City în toate competițiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  06 Februarie 2018, 21:20

Asa e fotbalul in Anglia. In Romania, toti de plang de oboseala daca joaca 2 meciuri intr-o luna! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează