INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

E oficial: "Bestia" Heynckes a semnat cu Bayern! 3 amintiri "terifiante": de ce i se spune Osram, cum l-a turtit pe Guardiola și de ce l-a speriat complet pe Toni Kroos

Heynckes, foto: Gulliver/gettyimages
Heynckes, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 17:15

Bayern Munchen l-a anunțat oficial astăzi ca antrenor principal pe Josef "Jupp" Heynckes, prilej pentru presa germană să aducă aminte de ce germanul în vârstă de 72 de ani este temut de orice adversar din Bundesliga.

Siteul oficial al competiției interne din Germania aduce aminte câteva lucruri impresionante despre cel care s-a retras acum 4 ani și jumătate din postura de rege al fotbalului european cu echipa din Bavaria.

E poreclit " Osram", după celebra fabrică de becuri

Porecla vine din faptul că Heynckes se înroșește în timpul meciurilor, atunci când simte presiunea, provocându-i pe mulți să spună că îi sar siguranțele când e nervos.

L-a sfidat pe Guardiola

Înainte de semifinala pe care Bayern a jucat-o contra Barcelonei în semifinalele Ligii Campionilor din sezonul de succes 2012-13, presa germană l-a întrebat dacă îl va suna pentru sfaturi pe Pep Guardiola, cel care se afla într-un an sabatic și aștepta să îi ia locul pe banca nemților. Răspunsul lui Heynckes a fost tranșant: "Dacă vreau să știu ceva, vorbesc cu Johan Cruyff, fiindcă el e omul care a inventat sistemul de la Barcelona". Au urmat două victorii cu un scor total de 7-0 și o finală câștigată cu Dortmund.

Vorbește dur și e o "bestie" cu cei care calcă strâmb

Franck Ribery, starul lui Bayern Munchen, a explicat că Heynckes "are o inimă mare", dar e capabil să "te facă praf". Toni Kroos, acum mijlocaș la Real, dar piesă de bază la Bayern și Leverkusen în perioada Heynckes, își amintește că a venit odată din vacanță cu câteva kilograme în plus. "Sincer, nu e o greșeală pe care să o faci de două ori cu el", a explicat mijlocașul mai târziu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
108138593197228
Deac Legenda  •  06 Octombrie 2017, 19:49

Aici se vede cat de disperata e B A Y E R N sa ridice trofeul Champions League si sa tina aproape de Real care are 12 trofee.Dar alegerea e proasta, omul e pensionar, e imposibil sa repete ce a facut in 2013 unde sa nu uitam ca nu numai ca ii avea in mare forma pe mai tinerii de atunci Robben & Ribery dar il avea si pe T Kroos. Feeling ul meu e ca in vara vine Simeone de la Athletico Madrid.

onduku
onduku  •  06 Octombrie 2017, 18:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baruch
baruch  •  06 Octombrie 2017, 17:37

si mai ieftin era daum. zgarciobii astia de nemti merita din plin sa fie umiliti. eu zic sa-l aduca si pe effenberg dupa ce se retrage ribery. mai fac o economie, acolo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează