INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

E oficial: Fabregas rămîne la Arsenal

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Cesc Fabregas a pierdut bătălia cu Arsene Wenger. Degeaba mijlocaşul spaniol a insistat să fie lăsat să plece la FC Barcelona.

Degeaba clubul catalan a crescut oferta oficială de la 35 la 42 de milioane de euro. Managerul francez al "tunarilor" nu a putut fi convins, iar jucătorul de 23 de ani a trebuit să se recunoască învins. Ieri, a anunţat: "Toate negocierile au fost oprite, iar eu sînt sută la sută cu mintea la echipă. Voi da totul pentru Arsenal, de acum înainte mă voi concentra numai asupra noului sezon. Cînd voi fi pe gazon nu mă voi gîndi decît la Arsenal. Abia aştept să înceapă noul sezon pentru a lăsa tot acest episod în spate".

Totodată, Fabregas a avut un mesaj special pentru suporteri: "Vreau să mă scuz faţă de fani fiindcă nu am vorbit mai mult despre acest subiect, dar asupra căruia eu mă gîndeam foarte tare".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
duckzila
duckzila  •  06 August 2010, 19:52

nah pai mai are timp..la 23 de ani...e inca tanar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează