INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

E vedetă în Serie A dar n-are pasiunile caracteristice fotbaliștilor: ”Nu îmi fac tatuaje și nu îmi pun cercei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 19:41

Gianluigi Donnarumma e considerat deja o vedetă în Seria A și urmașul lui Buffon. De alftel, portarul de la AC Milan a afirmat recent că rivalul său dintre buturile lui Juventus e și modelul său.

În vârstă de doar 17 ani, tânărul vrea să rămână cu picioarele pe pământ și a declarat că nu își va face tatuaje: ”Nu, nu am nici un tatuaj. Tatăl meu îmi spunea mereu: «fără tatuaje și cercei», așa că nu o să am niciodată”.

Donnarumma a devenit deja portarul titular de la Milan și a început să fie selecționat la națională, unde se pregătește cu Buffon.

”Avem o relație foarte bună. La antrenamente îl urmăresc mereu pentru că vreau să învăț multe lucruri de la el. M-a ajutat foarte mult la primele convocări la națională”, a mai spus cel supranumit "Gigio".

Italia va juca joi cu Spania în preliminarii CM 2018, de la ora 21:45, în direct pe Digi1 și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  05 Octombrie 2016, 20:59

Fotbalisti cu scaun la cap, talentati si muncitori sunt destui dar nu scrie nimeni despre ei, ca nu se dau in stamba la fel ca si colegii lor, copii "batrani".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează