INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESTRELA AMADORA

Echipa de care aparţine Tiago, Estrela Amadora, penalizată cu 3 puncte din cauza problemelor financiare!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Liga Portugheză de Fotbal a decis depunctarea clubului Estrela Amadora din cauza unor "nereguli de ordin financiar", astfel încât gruparea lusitană a pierdut poziţia a 10-a în clasament, informează AFP.

Clubul de la care este împrumutat Tiago la Steaua a fost sancţionat pentru că nu a reuşit să plătească obligaţiile financiare din pariurile sportive. În urma depunctării, Estrela a căzut pe locul 11 în clasament, cu 31 de puncte, ea fiind depăşită de Pacos Fereira, care are acelaşi număr de puncte, dar a obţinut rezultate mai bune în meciurile directe.

Preşedintele clubului, Antonio Oliveira, a spus că va face apel la această decizie pe care nu o consideră corectă: "Am plătit sumele respective dar cu o zi întârziere din cauza unei blocări a conturilor noastre de care nu am avut habar"

Estrela Amadora trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar în acest sezon, iar jucători sunt neplătiţi de mai multe luni. Această situaţie ar putea împiedice gruparea să se înscrie în competiţie în anul următor.

NewsIn

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează