INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Echipa lui Olăroiu, Al Ain cîştigă derby-ul cu Al Jazira şi ajunge pe primul loc!

Olăroiu a adus ultimul trofeu Stelei, Cupa României în meciul cu Dinamo
Olăroiu a adus ultimul trofeu Stelei, Cupa României în meciul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 20:49

După ce-a făcut spectacol reuşind să se califice în sferturile de finală ale Cupei Preşedintelui, Cosmin Olăroiu este din nou un antrenor fericit. În derby-ul campionatului, desfăşurat astăzi de la ora 18:00, formaţia lui Olăroiu a zdrobit rivala Al Jazira, cu 3-1.

Cosmin Olăroiu a făcut minuni la formaţia din Emiratele Arabe Unite. Preluînd echipa într-un moment delicat, pe cînd aceasta se afla pe un loc retrogradabil, tehnicianul a repurtat şase victorii şi două egaluri în primele opt etape de campionat şi a dus echipa pînă pe primul loc, depăşind formaţia pe care a învins-o astăzi.

Pe lîngă Rădoi, integralist în meciul cîştigat de la Al Ain, în lotul formaţiei se află şi alţi trei stranieri de valoare: ghanezul Asamoah Gyan, împrumutat de la Sunderland, cel care a reuşit o dublă în meciul de astăzi, în minutele 4 respectiv 90+15!!!, argentinianul Ignacio Scocco, fost la AEK Atena, dar şi sauditul Yasser Al-Qahtani, pe care Olăroiu l-a avut elev şi la Al Hilal. Cel de-al treilea gol a fost reuşit în minutul 61 de Fawyi Fayez, după ce Juma Abdullah a reuşit egalarea cu 11 minute mai devreme.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
flo_ax
flo_ax  •  23 Decembrie 2011, 07:29
Postat de vladutz13 pe 23 Decembrie 2011, 01:23

Si Olaroiu este un antrenor mare, mare de tot.... doar ca el isi iroseste cariera prin tarile arabe.... insa, eu nu-i pot reprosa nimic, din moment ce castiga fabulos!!!

Poate ca omului ii prieste bogatia si civilizatia de la arabi! Am vazut ca are niste conditii extraordinare, stadion si baza de antrenament, isi bea cafeaua la umbra palmierilor, antreneaza niste jucatori mult peste ce-si va permite vreodata ciobanul si oricine din liga lui Mitica, pentru ce sa vina in saracia si circul de la noi, sa vada cum arbitrul Petrescu e cel mai bun fundas al etapei sau imagini ca cele de la Ploiesti?

vladutz13
vladutz13  •  23 Decembrie 2011, 01:23

Si Olaroiu este un antrenor mare, mare de tot.... doar ca el isi iroseste cariera prin tarile arabe.... insa, eu nu-i pot reprosa nimic, din moment ce castiga fabulos!!!

booba
booba  •  23 Decembrie 2011, 00:26

Asta da performanta!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close