INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALBANIA

Echipă penalizată după ce un oficial a ameninţat arbitrii cu pistolul

”Periculosul” Dashnor Sula e un cunoscut om politic albanez
”Periculosul” Dashnor Sula e un cunoscut om politic albanez

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 12:19

Dacă în România arbitrii sînt constant criticaţi, în Albania s-a ajuns ca ei să fie ameninţaţi. Şi nu oricum, ci cu pistolul. S-a întîmplat la partida de prima ligă dintre Shcumbini Peqin şi Flamurtari Vlora.

Protagonist a fost vicepreşedintele clubului gazdă, Dashnor Sula, totodată deputat din partea Partidului Democrat, de guvernămînt. Înaintea meciului, însoţit de alte patru persoane, acesta s-a dus în cabina arbitrilor, le-a arătat pistolul şi le-a transmis: ”Dacă nu cîştigă Shcumbini nu mai ieşiţi de aici!”. Apoi s-a dus la una dintre băi şi a tras un foc de armă. Cei trei poliţişti care păzeau intrarea la cabine nu au intervenit în timpul incidentului.

La pauză scorul era 0-0. Finalmente, oaspeţii s-au impus cu 3-0, nu întîmplător: ”De la Tirana au sosit mai mulţi poliţişti însărcinaţi cu asigurarea securităţii la meci. Tot aceştia ne-au escortat pînă acasă”, a povestit unul dintre arbitri.

Federaţia albaneză a reacţionat rapid. Shcumbini a fost penalizată cu 6 puncte, iar Sula a fost suspendat 10 partide şi amendat cu circa 3.500 de euro pentru ” gesturi nesportive repetate”. Cel acuzat s-a apărat: ”Nu sînt vinovat. Zgomotul unor petarde a fost confundat cu focuri de armă. Dacă este nevoie, îmi predau mandatul de deputat pentru a fi cercetat”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
harison
harison  •  10 Mai 2012, 13:42

Incredibil!Este incredibil!A cui o fi acest pistol?Incredibil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează