INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CERERE

Eden Hazard ca Lucian Burdujan! Belgianul a făcut o cerere incredibilă către Google

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 12:49

Belgianul Eden Hazard nu a făcut cel mai bun joc al său la Campionatul Mondial din Brazilia, iar naţionala ţării sale a părăsit competiţia în sferturile de finală, după ce a fost învinsă cu 1-0 de Argentina, golul fiind marcat de Higuain.

Evoluţia slabă a fotbalistului lui Chelsea a adus note slabe din partea ziarelor de sport din întreaga lume. Conform site-ului de sport belgian L'Avenir, Hazard a făcut o cerere la Google pentru ca toate informaţiile despre jocul său din meciul cu Argentina să fie şterse.

Belgianul le-a solicitat celor de la Google să şteargă orice articol în care a primit sub nota 4 în meciul Argentina.

Şi România a avut "Hazard"-ul ei
Lucian Burdujan le-a cerut în 2011 jurnaliştilor de la Adevărul să scoată de pe Google un articol în care fostul fotbalist al Rapidului era comparat cu fostul atacant Claudiu Răducanu.

"Am văzut ce articole ai publicat. A apărut pe Google şi în ziar despre mine. Îţi spun frumos să ştergi acele articole de pe Google şi să dai dezminţire la ziar", a sunat reacţia lui Burdujan de la acea vreme.

Playtech: Concurenta de la Survivor care a făcut AMOR chiar la TV! Telespectatorii nu se aşteptau la asta


Comentarii (9)
robotzel
robotzel  •  16 August 2014, 19:25
Postat de loreandrei pe 15 August 2014, 13:06

Eu sunt nelamurit ,cine este autorul articolului?...Oare numai fotbalisti o fac lata,numai ei pot fi comparati?Poate si eu vroiam sa-l compar pe acest jurnalist cu un Claudiu din presa.Si citi nu sint si aici...

Intai invata sa formulezi corect o propozitie si dupa aceea sa comentezi la adresa altora. cuvantul "citi" (corect este "cati") nu exista decat in mintea ta educata cu mai putine clase decat trenurile CFR iar cuvantul "sint" (corect este "sunt") te fac si mai analfabet. Sa nu mai discutam despre "fotbalisti" in loc de "fotbalistii" si mai sunt greseli care ti se pot imputa "CLAUDIULE"!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:59
Postat de a.c.a.b_st pe 15 August 2014, 12:59

excelent articol.bravo baieti!!!

multumim. sunt bucurosi ca v-am satisfacut doleantele ! .)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:58

Hazard a făcut o cerere la Google pentru ca toate informaţiile despre jocul său din meciul cu Argentina să fie şterse. Belgianul le-a solicitat celor de la Google să şteargă orice articol în care a primit sub nota 4 în meciul Argentina. Şi România a avut "Hazard"-ul ei Lucian Burdujan le-a cerut în 2011 jurnaliştilor de la Adevărul să scoată de pe Google un articol în care fostul fotbalist al Rapidului era comparat cu fostul atacant Claudiu Răducanu. __ ce ciudati..))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează