INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Hazard, mai motivat ca niciodată înaintea primului El Clasico din carieră: „Vreau să demonstrez că Real Madrid poate câștiga și cu mine în teren”

Eden Hazard/ foto Imago Images
Eden Hazard/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 20:55 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 22:28

Eden Hazard (31 de ani), extrema lui Real Madrid, s-a recuperat complet după accidentările din sezonul trecut și e pregătit să își câștige un loc de titular în echipa lui Ancelotti.

Belgianul sosit în 2019 pentru 115 milioane de euro de la Chelsea nu mai simte dureri la gleznă, marea problemă din sezonul trecut, și e pregătit să joace în primul El Clasico din carieră. Real Madrid o înfruntă pe Barcelona într-un amical în Nevada, pe 24 iulie, de la ora 6:00.

Decizia drastică pe care ar lua-o Pique, după separarea de Shakira » Ia în calcul părăsirea Spaniei
BARCELONA
Decizia drastică pe care ar lua-o Pique, după separarea de Shakira » Ia în calcul părăsirea Spaniei

Eden Hazard, motivat înaintea noului sezon

Deși a sosit pe „Santiago Bernabeu” în urmă cu 3 ani, Hazard nu a apucat însă să joace în El Clasico. Din cauza accidentărilor, el a ratat toate cel 7 dueluri ale madrilenilor cu Barcelona, începând cu vara lui 2019.

„M-am bucurat de vacanță și m-am întors pregătit pentru pre-sezon. Când am câștigat toate aceste titluri (n.r.- Champions League și titlul în La Liga), am fost fericit pentru colegii mei, pentru club și pentru fani. 

Dar în interiorul meu era un singur lucru. M-am bucurat pentru grup, iar în sinea mea mi-am spus: «Vreau să demonstrez că pot juca și că echipa poate câștiga și cu mine în teren»”, a spus Eden Hazard, citat de Marca.

În 23 de meciuri jucate în sezonul trecut, în toate competițiile, Hazard a marcat un singur gol pentru Real Madrid, într-o victorie cu Elche, 2-1, din Cupa Spaniei. În cei 3 ani de când joacă în capitala Spaniei, belgianul a bifat 48 de apariții în La Liga, a marcat 4 goluri și a reușit 8 pase decisive.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Marcelo e dorit în Serie A » Ar putea deveni coleg cu Ștefan Radu!

Mircea Lucescu, reacție violentă în direct: „Sunt tot felul de ratați și agresivi!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
misu50
misu50  •  23 Iulie 2022, 08:30

Nu stiu ce au vazut madrilenii la asta cand l-au cumparat! Si cand era sanatos era de o valoare submediocra! Englezii s-au bucurat cand au scapat de el!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează