INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Eden Hazard la Real Madrid! Cât plătesc spaniolii și ce număr va purta mijlocașul belgian

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 17:16

Belgianul Eden Hazard (28 de ani) s-a înțeles cu Real Madrid și va semna contractul după finala Europa League dintre Chelsea și Arsenal. Suma de transfer se situează în jurul valorii de 100 de milioane de euro. 

Transferul lui Hazard la Madrid părea o chestiune de ore. Francezii de la L'Equipe, jurnaliștii care au publicat în exclusivitate și informația revenirii lui Zinedine Zidane pe banca „galacticilor”, au anunțat astăzi că înțelegerea între cele două părți a fost deja perfectată.

Contractul va fi semnat după finala Europa League de pe 29 mai, dintre Chelsea și Arsenal, de la Baku.

Va purta numărul 7

Se pare că Eden Hazard va purta legendarul tricou cu numărul 7, pe care în istoria recentă l-au purtat gloriile Raul și Cristiano Ronaldo. Sezonul precedent a fost pe umerii lui Mariano Diaz. 

Eden Hazard, unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Europa, va deveni astfel cel de-al treilea transfer al madrilenilor, care s-au mai înțeles cu mijlocașul ofensiv brazilian Rodrygo Goes, de la Santos, și cu compatriotul său Eder Militao, fundaș central la FC Porto.

150.000.000 €este cota lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com

Vezi și: 

Real Madrid, cel mai prost sezon al secolului » Zidane: „Abia aştept să se termine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dmarci
dmarci  •  14 Mai 2019, 08:40

parerea mea este ca va fi un transfer ratat ,eden nu are fata de real ,un atacant care marcheaza 10 goluri pe sezon nu este util realului,real are nevoie de un goleador care da 30-40

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  13 Mai 2019, 19:54

bine ai venit la Real EDEN!!

sala_dalles
sala_dalles  •  13 Mai 2019, 19:16

Filote . Hei rup . Hei rup . Ne-am globalizat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează