INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Concurență pentru FRF! Edi Iordănescu, ofertat de un club din Grecia

Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 07:33 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 07:49

Edi Iordănescu (43 de ani) e pe lista FRF pentru a prelua naționala, dar are o propunere și de la clubul grec Atromitos. 

Fără echipă de la jumătatea lunii noiembrie, după ce a reziliat contractul cu FCSB, Edward Iordănescu este unul dintre tehnicienii cu care FRF a discutat pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi ca selecționer. Și încă e pe lista federației.

Edi Iordănescu a admis discuţiile cu Mihai Stoichiţă: „Am avut un anumit contact, dar nu vreau să dezvolt!” + „Pe asta pun accent”
ANTRENOR
Edi Iordănescu a admis discuţiile cu Mihai Stoichiţă: „Am avut un anumit contact, dar nu vreau să dezvolt!” + „Pe asta pun accent”

Edi Iordănescu, ofertat din Grecia 

Tânărul antrenor, în vârstă de 43 de ani, a primit recent o altă ofertă, din Grecia.

Atromitos e într-o situație critică, locul 13 în campionatul elen (penultimul), cu 9 puncte și 10 înfrângeri în 15 etape, caută cu disperare un om care să o salveze, după ce l-a demis pe Georgios Paraschos, doar trei luni pe bancă.

Edi Iordănescu concurează cu un bosniac

Clubul atenian are două variante. În afara lui Edi mai e bosniacul Dušan Kerkez, 45 de ani, care a pregătit echipa cipriotă AEL Limassol în perioada 2018-2021.

Potrivit jurnaliștilor greci, situația ar trebui să se limpezească în următoarele trei-patru zile.

Edi Iordănescu, tentat de un post în străinătate 

Dacă Edi Iordănescu ar ajunge la un acord cu Atromitos, clubul elen ar deveni doar al doilea din afara României pe care Edi l-ar pregăti. Ex-antrenorul de la FCSB a mai avut o singură experiență în străinătate: în 2016, la ȚSKA Sofia.

De altfel, Edi Iordănescu a recunoscut recent că este tentat de ideea preluării unei echipe din afara României. „Probabil că voi pune accent pe o plecare în exterior, asta mi-am dorit după ce am plecat de la CFR. Nu s-a materializat, dar acum dacă nu voi avea alte oferte, cu siguranță mă voi concentra pentru străinătate”, a spus antrenorul la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Edi Iordănescu a pregătit ultima dată vicecampioana României, FCSB, pentru 11 partide, 8 dintre acestea câștigate, două încheiate cu rezultate de egalitate, iar una pierdută.

VIDEO » Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu”

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Meci din Cupa Franței, „deturnat” de fani! Arbitrul i-a trimis la vestiare pe jucători

United bagă mâna în buzunar: 100 de milioane de lire sterline pentru noua senzație din Premier League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
226628904800238
Reflector Sv  •  03 Ianuarie 2022, 19:29

Trebuie numit E. Iordanescu antrenor al echipei nationale de fotbal !

coco1987
coco1987  •  03 Ianuarie 2022, 12:47

In ritmul asta...Stoichita o sa fie selectioner...

vasileroaita
vasileroaita  •  03 Ianuarie 2022, 10:07

Adi are oferta din Ungaria... Edi din Grecia... Loti Boloni din Franta... Chiar nu vrea nimeni la FRF?!? Sau e altceva...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează