INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Edinson Cavani și-a găsit echipă! „El Matador” va bifa astfel 4 din cele 5 campionate de top ale Europei

Edinson Cavani
Edinson Cavani

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 20:27 / Actualizat vineri, 19 august 2022 20:41

Edinson Cavani, 35 de ani, va mai rămâne un an în Europa, urmând să semneze un contract cu Villarreal. Vice-președintele celor de la Boca Juniors, fostul mare jucător Juan Roman Riquelme, a declarat pentru ESPN că transferul atacantului uruguayana picat definitiv, după lungi negocieri.

Cavani este liber de contract încă din luna Iunie, după experiența de la Manchester United, unde a marcat 19 goluri în 59 de apariții.

Prestațiile din primul sezon pe Old Trafford l-au plasat în topul preferințelor suporterilor, impresionând de fiecare dată prin atitudinea sa, în timp ce, în al doilea an, presărat de accidentări, randamentul atacantului a scăzut.

Totuși, înainte de a fi ajuns în Anglia, Cavani reușise un număr record de 200 de goluri pentru PSG, în cei 7 ani petrecuți în capitala Franței.

La Villarreal se va alătura formației pregătite de Unai Emery, cel care i-a fost antrenor la PSG. După ce a fost legitimat la cluburi din Serie A, Ligue 1 și Premier League, „El Matador” este pregătit să puncteze și într-un al patrulea campionat de top, La Liga.

„Submarinul Galben” a avut un parcurs istoric în Liga Campionilor, în sezonul trecut, ajungând până în faza semifinalelor, unde a cedat în fața lui Liverpool.

Cu toate acestea, a reușit clasarea doar pe locul 7 în campionat. Astfel, se va lupta cu Hajduk Split, în dublă manșă, pentru un loc în grupele UEFA Conference League.

Cu scorul de 4-2 au învins spaniolii joi seară, returul fiind programat peste o săptămână, pe stadionul Poljud, din Split.

Între timp, Villarreal așteaptă perfectarea transferului noului atacant și se deplasează la Madrid pentru duelul cu Atletico, programat duminică, de la 20:30, ora României.

Transferul lui Casemiro, în linie dreaptă » Ancelotti dezvăluie: „Nicio șansă să se răzgândească. Mi-a spus motivul în această dimineață”
LA LIGA
Transferul lui Casemiro, în linie dreaptă » Ancelotti dezvăluie: „Nicio șansă să se răzgândească. Mi-a spus motivul în această dimineață”
Și ei sunt șicanați de Barcelona! Doi jucători sunt forțați să accepte rezilierea contractelor
SPANIA
Și ei sunt șicanați de Barcelona! Doi jucători sunt forțați să accepte rezilierea contractelor

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează