INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Camavinga, victima unui comentariu rasist la prezentarea la Real Madrid! Ce explicații a primit fotbalistul

Eduardo Camavinga, noul star de la Real Madrid
Eduardo Camavinga, noul star de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 14:29 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 15:26

Mijlocașul central Eduardo Camavinga, în vârstă de 18 ani, a fost transferat de Real Madrid în această perioadă de mercato, iar la prezentare a fost victima unui comentariu rasist.

Lorena Gonzalez, jurnalistă la postul spaniol TVE, a făcut o remarcă nefericită la adresa tânărului jucător francez.

„Tipul ăsta e mai negru decât costumul, nu?”, a spus aceasta, în direct la TV, potrivit Mundo Deportivo. TVR a anunțat că a demarat o anchetă internă.

Lorena Gonzales, după remarca rasistă la adresa lui Camavinga

Ulterior, iberica a postat pe Twitter un mesaj în care își prezenta scuzele după acea declarație și se declara împotriva rasismului.

„Miercurea trecută am făcut un comentariu pentru care vreau să îmi prezint cele mai sincere scuze. Nu sunt o persoană rasistă, așa cum am fost acuzată. Acel comentariu nu este unul răutăcios către sportiv, ci unul nefericit. Am crezut că microfoanele sunt oprite.

Am înțeles că pe rețelele sociale a existat un proces în cazul meu, dar insultele, amenințările și linșajul la care sunt supusă sunt lipsite de sens. A fost o declarație pe care o puteam face la adresa oricărei persoane. 

Sunt împotriva rasismului, homofobiei și a oricărui comportament lipsit de toleranță. Prietenii și familia mea știu care sunt valorile mele. Vă mulțumesc că îmi acceptați scuzele și explicațiile”, se arată în comunicatul emis de Lorena Gonzalez.  

Eduardo Camavinga, noul star de la Real Madrid

Eduardo Camavinga, considerat a fi unul dintre cele mai mari talente din fotbalul internațional, a ajuns la Real Madrid în ultima zi a perioadei de transferuri. Rennes a încasat 31 de milioane de euro ca sumă fixă plus bonusuri.

Născut în Angola, mijlocașul cu dublă cetățenie, franceză și congoleză, și-a început cariera la Rennes, club care l-a promovat la prima echipă în 2019, când avea doar 16 ani.

În prezent, după 88 de meciuri, două goluri și 5 pase decisive la prima echipă a lui Rennes, este cotat de Transfermarkt la 55 de milioane de euro. Camavinga a și debutat la echipa națională a Franței, în septembrie 2020, la doar 17 ani! Până acum a adunat 3 selecții și un gol pentru naționala pregătită de Didier Deschamps.

VIDEO Eduardo Camavinga, prezentat la Real Madrid

Citește și: 

Zlatan Ibrahimovic loveşte din nou: „Sunt cel mai bun din lume! Messi și Ronaldo au în plus doar trofee”

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Pogba! Englezii se luptă cu City pentru un superjucător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  11 Septembrie 2021, 18:24

Perez e calaul fotbalului din 2000 pana in prezent, l-a distrus cu vanitatea lui.

leu.mr
leu.mr  •  11 Septembrie 2021, 16:50

Cica in capitalism exista democratie, libertatea opiniei, etc ! Ca sa nu mai spun ca nu este nimic rasist in comentariul tipei !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close