INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

FOTO+VIDEO El e viitorul star al fotbalului mondial! Real Madrid și PSG pun 70 de milioane de euro pe masă pentru puștiul de 17 ani: „Bucurie, mândrie, asta simt!”

Eduardo Camavinga (dreapta) este curtat de două dintre cele mai mari cluburi din lume, Real Madrid și Paris Saint-Germain +6   FOTO
Eduardo Camavinga (dreapta) este curtat de două dintre cele mai mari cluburi din lume, Real Madrid și Paris Saint-Germain

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 21:06 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 21:40

Eduardo Camavinga (17 ani, mijlocaș defensiv) este curtat de două dintre cele mai mari cluburi din lume, Real Madrid și Paris Saint-Germain.

Fotbalistul celor de la Rennes, care tocmai a debutat în naționala Franței, este considerat un adevărat talent în Hexagon, iar presa internațională anticipează că nu va mai rămâne pentru mult timp la echipa pregătită de Julien Stephan.

Real Madrid și PSG, pe urmele lui Eduardo Camavinga

+2 FOTO

Potrivit As, Real și PSG sunt dispuse să ofere 70 de milioane de euro în schimbul lui Camavinga. Singura problemă este reprezentată de fair-play-ul financiar, care ar împiedica ambele cluburi să cheltuie această sumă în momentul de față, din cauza dificultăților iscate de pandemie. Atât madrilenii, cât și Parisul vor să ajungă la un acord cu Rennes, pentru a putea achita transferul într-o altă perioadă de mercato.

„Nu i-aș spune nu lui Camavinga, evident. El este unul dintre cei mai buni jucători din Ligue 1 și are un viitor măreț, dar joacă pentru Rennes, care anul acesta este în Liga Campionilor. Nu suntem la Monopoly, totuși”
Leonardo, director sportiv PSG

Eduardo Camavinga, cel mai tânăr jucător la națională din ultimul secol

Camavinga, născut în Angola și naturalizat în noiembrie 2019, a debutat pentru Franța la 17 ani, 9 luni și 29 de zile, în meciul cu Croația, scor 4-2, din Liga Națiunilor. Talentatul mijlocaș al lui Rennes a intrat curajos în meci. 26 de mingi jucate, două tacklinguri, trei recuperări, nouă pase reușite în terenul advers (100%). A fost și aproape de gol, șutul său fiind blocat de Livakovic.

Selecționerul Deschamps a fost foarte mulțumit: „Mi-a plăcut. În ciuda vârstei, a degajat mult calm”. Iar Eduardo, dorit de Zidane la Real, exulta la zona mixtă: „Bucurie, mândrie, iată ce simt! E o nebunie ce mi se întâmplă”.

37,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Camavinga, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Probleme la Napoli: președintele De Laurentiis, depistat pozitiv cu COVID-19 » Recent, a suferit de o formă severă de pneumonie

Ladislau Boloni nu cedează! Cum reacționează după criticile primite: „Asta cere sacrificii”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
parpalache
parpalache  •  11 Septembrie 2020, 08:41

Halucinant!70 de milioane pentru un pusti de 17 ani!Care nu se stie daca va confirma sau nu!Si cand te gandesti ca Uzinele Dacia au fost instrainate pe...50 de milioane!Plus scutiri de impozite!Avea 42 de mii de muncitori si asigura comenzi pentru alte zeci de firme din tara!Acum mai are vreo 8 mii de salariati si se rezuma la montajul pieselor aduse din afara!

sibelius
sibelius  •  11 Septembrie 2020, 08:29
Postat de albalbastru72 pe 11 Septembrie 2020, 05:05

***

Vrei sa spui ca Baiaram e blond cu ochi albastri, nu?

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Septembrie 2020, 05:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează