INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Efectele demisiei lui Bartomeu! Ce se întâmplă cu FC Barcelona în acest moment

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 18:12 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 18:41

După demisia de ieri a lui Jose Maria Bartomeu (57 de ani) din funcția de președinte al clubului, FC Barcelona are, începând de astăzi, un președinte intermiar.

Catalanii au decis numirea lui lui Carles Tusquets în calitate de președinte interimar, potrivit France Football. Demisia de ieri a lui José María Bartomeu din funcția de președinte al Barcelonei are, de asemenea, un impact asupra RFEF, deoarece această decizie lasă temporar și clubul fără un reprezentant în Consiliul de Administrație al Federației Spaniole de Fotbal.

Efectele demisiei lui Bartomeu! Ce se întâmplă cu FC Barcelona în acest moment
Carles Tusquets

În schimb, acest gol nu există și în Adunarea Generală și a cărei ultimă ședință a avut loc luni trecut. În acest caz, FC Barcelona este unul dintre cele 20 de cluburi profesionale care fac parte din acestă adunare. Aici nu trebuie să fie președintele care participă la viitoarele ședințe, ci o persoană stabilită de club.

Bartomeu a susținut o conferință de presă

Bartomeu a susținut o conferință de presă în care a expus motivele demisiei. Fostul președinte al Barcelonei a criticat dur autoritățile catalane, care și-au dat acceptul ca referendumul pentru demiterea lui să aibă loc.

„Am venit în fața dumneavoastră pentru a-mi anunța demisia. În această dimineață am primit răspuns din partea autorităților catalane, iar acesta era clar: reiterau ideea că nu există niciun impediment legal ca alegerile să aibă loc. Această hotărâre este una contradictorie și iresponsabilă. Guvernul a propus măsuri dure împotriva cetățenilor, cu urmări grave pentru toată lumea, inclusiv pentru mediul de afaceri. Cu toate astea, au spus că se poate vota. Am luat o hotărâre responsabilă în aceste condiții”, a precizat Bartomeu, conform Marca.

Cum a făcut Gațu de 1.000 de bilete la finala Steaua-Barcelona, din 1986: „Băi fratele meu... Dacă nu vin cu astea mă împușcă!”

Citește mai multe știri din fotbal:

Fabio Capello susține ideea lui Dan Petrescu: „E o mare nedreptate și UEFA trebuie să regleze asta!”

Cristiano Ronaldo, răbufnire incredibilă după ce un nou test pozitiv COVID-19 îl „interzice” cu Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valiomanid
valiomanid  •  28 Octombrie 2020, 19:42

Ce se intampla cu FC Barcelona in acest moment ? E in Italia, se pregateste sa mearga la stadion, are meci cu Juventus ! :)))

771545396317549
Eugen Iustin  •  28 Octombrie 2020, 19:00

Bartomeu a fost un dezastru. Mitică ar fi avut rezultate mai bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează