INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Egipt - Columbia 0-0 » Hector Cuper acuză absența lui Salah: ”E dur fără el. Medicii spun că va juca la Mondial, dar ne pregătim pentru orice”

Hector Cuper Foto: Reuters
Hector Cuper Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 02 iunie 2018 11:06

Selecționerul Egiptului vorbește și de ”o situație specială, cu Ramadanul. Jucătorii nu mănâncă și nu beau. Se simte pe teren”.

Mo Salah, victima unei leziuni la ligamentele umărului stâng, în finala Ligii Campionilor, are nevoie de trei săptămâni de pauză pentru a se reface.

Cel mai bun jucător egiptean, MVP-ul sezonului în Premier League, ratează toată pregătirea cu naționala înaintea turneului final și va lipsi probabil la primul meci al Mondialului: pe 15 iunie, la Ekaterinburg, cu Uruguay.

Vineri seară, ”faraonii” au mai disputat un amical, și unul foarte important, împotriva Columbiei. N-au primit gol, dar nici n-au înscris.

Selecționerul Hector Cuper știe de ce. ”E dur fără Salah, nu e nicio îndoială. Absența lui se simte și mai mult în asemenea partide, când avem ocazii de contraatac. Salah ne lipsește, el ar fi găsit sigur soluții mai bune”.

Întrebat dacă va fi în Rusia, antrenorul argentinian a răspuns: ”Medicii spun că Mo va juca la Mondial, dar ne pregătim pentru orice”.

Se pregătesc de Mondial în plin Ramadan

Luna sfântă a musulmanilor, care țin post în timpul zilei în toată această perioadă (17 mai - 16 iunie), afectează pregătirea egiptenilor. ”E o situație specială, cu Ramadanul. Jucătorii nu mănâncă și nu beau. Se simte pe teren”, a declarat Hector Cuper.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează