INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EIBAR - REAL MADRID 3-0

EIBAR - REAL MADRID 3-0 // Sergio Ramos, lovit din toate părțile: "Problemele sunt de natură psihică"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 17:01

Real Madrid a pierdut rușinos în deplasarea de la Eibar, scor 0-3. Sergio Ramos, căpitanul campioanei Europei, a fost unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren. 

"Nu am fost la nivelul pe care această echipă îl poate atinge. Nici măcar pe aproape. Nu avem nicio scuză. Fotbalul nu te iartă când tratezi cu superioritate adversarul. Asta pătești când nu ai dorința, atitudinea și ritmul oponenților.

Când ai o serie de rezultate negative pierzi din dinamică, jucătorii nu mai au încredere, nu mai au liniștea de care au nevoie. Totul a decurs contra noastră astăzi. Trebuie să îi felicităm pe cei de la Eibar.

Trebuie să analizăm serios jocul. Când nu ai atitudinea potrivită, totul devine dificil. Problemele noastre sunt de natură psihică", a declarat Ramos conform Marca.es.

Ramos nu are liniște nici în afara terenului. Spaniolul a fost găsit pozitiv la dexametazonă după finala Ligii din 2017, iar medicul Mikel Aremberri anunțase că i-a făcut injecții cu betametazonă, alt corticoid. Cazul a fost închis de UEFA cu acordul WADA (Agenția Mondiale Antidoping). Detalii AICI.

Vezi și: VIDEO+FOTO » Real Madrid, făcută K.O. la Eibar! 0-3 la primul meci al lui Solari după ce a semnat contractul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează