INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COREGRAFIE

EL CLASICO, BARCELONA - REAL MADRID // GALERIE FOTO + VIDEO Camp Nou impresionant: "Noi colorăm fotbalul" » Mozaic copleșitor în culorile Barcelonei și ale Cataloniei

Getty / Guliver Images +3   FOTO
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 18:13

EL CLASICO, BARCELONA - REAL MADRID. Chiar și fără Messi și Ronaldo pe gazon, ciocnirea din această seară a generat același interes imens. 

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Camp Nou a fost plin azi, la marele meci cu Real Madrid, iar fanii gazdelor au realizat o coregrafie impresionantă pe tot stadionul, în culorile clubului pe care îl iubesc, dar și al Cataloniei.

"We color football" (Noi colorăm fotbalul) a fost mesajul care a apărut la tribuna a II-a, un mozaic din plăcuțe de carton realizat de fani.

Citește aiciTotul despre Barcelona - Real Madrid! LIVETEXT și cronica meciului la final!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
aius
aius  •  28 Octombrie 2018, 19:35

93265-93.000....265 de fcsb-ei :)))!

para.para
para.para  •  28 Octombrie 2018, 18:51

Cand publici "Camp Nou a fost plin azi, la marele meci cu Real Madrid" inseamna ca meciul s-a jucat, dar stupoare, abia e minutul 80. Luati aminte, 93.265 de spectatori. Cati spectatori au fost la derby-ul echipei voastre aseara pe Arena Nationala?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează