INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

EL CLASICO: BARCELONA - REAL MADRID // VIDEO + FOTO I-au umilit și fără Messi! Cu un Suarez ucigător, catalanii au dat recital cu madrilenii pe Camp Nou! » De când nu mai încasase Realul atâtea goluri în El Clasico

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 19:11

EL CLASICO: BARCELONA - REAL MADRID. Catalanii s-au distrat cu madrilenii, pe Camp Nou: 5-1! Au trecut 3 ani de când Los Blancos nu mai pierduseră la o diferență de 4 goluri în fața rivalei și 8 de când Realul încasase ultima oară 5 goluri în El Clasico.

Semnele dezastrului pentru oaspeți au apărut în minutul 11, când Coutinho a făcut 1-0 cu un șut bine plasat. Execuția brazilianului a venit după 30 de pase consecutive ale catalanilor! Tiki-taka încă e la putere! 

Se putea face 2-0 în minutul 19, însă Courtois a avut o paradă de zile mari la execuția spectaculoasă a lui Arthur. Al doilea gol a venit până la urmă 10 minute mai târziu. Suarez a transformat un penalty pe care tot el l-a obținut, în urma unui duel cu Varane. "Centralul" a arătat punctul de la 11 metri doar după ce a consultat VAR.

Imediat după pauză, Marcelo a redus din diferență cu un șut din interiorul careului. A fost al 3-lea gol în ultimele 3 meciuri pentru fundașul brazilian, după cele cu Levante și Plzen.

În minutul 56, putea fi egalitate pe tabelă, însă șutul lui Modrici a lovit bara. Cinci minute mai târziu a venit rândul gazdelor să lovească stâlpul porții.

De aici, a urmat prăbușirea Realului. Ultimele 15 minute au fost horror pentru oaspeți. Suarez a marcat superb cu capul în minutul 75, pentru ca 8 minute mai târziu să reușească hattrick-ul și să bifeze al 9-lea său gol în El Clasico. Arturo Vidal a stabilit scorul final, în minutul 87, 5-1!

Ultima oară când Realul a pierdut la o diferență de 4 goluri în El Clasico a fost în 2015,  0-4, meci jucat la Madrid.

De asemenea, celebra "manita" se repetă după 8 ani. Real a mai luat 5 goluri în 2010: a fost 0-5 pe Camp Nou la primul meci al lui Mourinho contra Barcelonei.

real madrid

FINAL »  Barcelona - Real Madrid 5-1 (Coutinho 11, Suarez 30-pen., 75, 83, Vidal 87 / Marcelo 50)

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Rafinha, Suárez, Coutinho
Rezerve: Cillessen, Malcom, Munir, Vidal, Brandariz, Semedo, Dembele
Antrenor: Ernesto Valverde

Real Madrid: Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Modric, Kroos, Isco - Bale, Benzema
Rezerve: Navas, Lucas, Mariano, Ceballos, Asensio, Valverde, Odriozola
Antrenor: Julen Lopetegui

Arbitru: Jose Sanchez / Asistenți: Raul Cabanero și Jose Gallego / Rezervă: Jorge Diaz

UPDATE 15:30

Imagini de senzație din zona stadionului Camp Nou:

Va fi primul meci dintre cele două mari rivale fără Messi și Ronaldo pe teren din 2007 până în prezent. Formația oaspete de azi câștiga atunci, 1-0, grație golului marcat de Julio Baptista, actualul jucător de la CFR.

Barcelona și Real nu trec printr-un moment excelent. Chiar dacă echipa lui Valverde e lider în La Liga, 18 puncte, la egalitate cu Espanyol, jocul nu funcționează așa cum antrenorul și-ar dori.

Madrilenii au o situație dezastruoasă, fiind abia pe locul 7, cu 14 puncte, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 jocuri de campionat. O înfrângere azi ar putea să o trimită pe Real la jumătatea clasamentului.

Etapa a 10-a din LaLiga:

Valladolid - Espanyol 1-1
Girona - Rayo Vallecano 2-1
Athletic Bilbao - Valencia 0-0
Celta Vigo - Eibar 4-0
Levante - Leganes 2-0
Atletico Madrid - Real Sociedad 2-0
Getafe - Betis
Barcelona - Real Madrid 5-1
Alaves - Villarreal
Sevilla - Huesca

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (72)
alexzece
alexzece  •  29 Octombrie 2018, 01:08
Postat de waves pe 28 Octombrie 2018, 19:04

Un scor obișnuit pentru fCSB,ei au luat 5-0 și 5 -1 de vreo 14 ori în cupe

Noroc cu dinamu,ca nu joaca pe aclo,sa ii bate alde Elfsborg :)))

nea_mitica_balamuc
nea_mitica_balamuc  •  28 Octombrie 2018, 20:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Păi, da, pentru toate eu sunt de vină !

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  28 Octombrie 2018, 20:38
Postat de daviddraiman pe 28 Octombrie 2018, 20:29

cum poti posta in fiecare noapte la ora 4 ..si spui ca esti la party ..o fi paznic la vreun club de noapte

Ce nu știu mulți e faptul că, pe GSP, există angajații permanenți (Apostol & Co.) și colaboratorii / postacii (din specia Valah, Maricel, Iosif, randoom, etc) !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează