INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

El Clasico se încinge deja » Protest contra Mourinho: fanii îi cer Barcelonei să joace în Supercupă cu echipa B!

Gestul făcut de Mourinho în august 2011 are efecte și acum
Gestul făcut de Mourinho în august 2011 are efecte și acum

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 iulie 2012 17:02

Mai este peste o lună pînă la Supercupa Spaniei dintre Real Madrid şi FC Barcelona, din 23 şi 30 august (turul pe ”Camp Nou”), dar situaţia a început să se înfierbînte. Motivul porneşte de la Jose Mourinho şi are rădăcini acum un an.

Vinovat că, în returul Supercupei din 2011, l-a lovit cu degetul în ochi pe secundul de atunci al Barcelonei, Tito Vilanova, promovat acum ”principal, tehnicianul portughez a fost suspendat iniţial două meciuri. Automat, trebuia să stea pe bancă la ambele El Clasico de luna viitoare. Federaţia spaniolă şi-a schimbat însă decizia şi i-a aplicat lui Jose doar un avertisment, astfel că el a scăpat şi va putea sta pe bancă împotriva catalanilor.

”Rectificarea” i-a înfuriat la culme pe fanii Barcelonei. Aceştia le-au reproşat şefilor ”blaugrana” că au acceptat uşor măsurile federaţiei spaniole, apoi le-au pretins să ia măsuri pentru o ”iertare generală” a Realului. Cum? În duelurile din Supercupă cu marea rivală Vilanova să folosească echipa secundă!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gerigerike
gerigerike  •  30 August 2012, 12:35

Mourinho este primul antrenor din istorie care cîştigă campionatul, Cupa şi Supercupa în 4 ţări diferite (Portugalia, Anglia, Italia şi Spania). Este și va mai rămâne o vreme unicat, cel puțin până când va ajunge Guardiola sau Vilanova la performanțele lui. Adevărat că are uneori metode ciudate de a-și împune punctul de vedere, dari oricum mai devreme sau mai târziu își atinge scopurile.

b0gdan_88
b0gdan_88  •  13 Iulie 2012, 23:56
Postat de flo_ax pe 13 Iulie 2012, 18:16

taman incidentul ala ii bantuie acum pe barcelonezi, nu-i lasa sa doarma... si nimeni nu are creierul de gaina sa prezinte Barcelona B, ca noul antrenor sa deputeze cu o infrangere in fata Realului, in debutul unui sezon infernal din nou.... S-au terminat stirile, asa ca reincalziti ciorba, ba o mai si infloriti, poate poate se lasa de-o polemica

Da recunoaste odata ca acest mou este un infect "cel mai mare infect"

albert01
albert01  •  13 Iulie 2012, 19:51

nu stiu cum traduceti sau de unde luati stirile de fiecare data cind villar(pres fef) a fost reales a "anulat" toate suspendarile,mai putin cele f grave(vezi jucator granada care a lovit arbitrul cu o sticla de apa 0,5 l) este o masura "de gratie",prevazuta in statute si,pe deasupra,vilanova avea si el o etapa,pe care i-au anulat-o

Vezi toate comentariile (5)
Comentează