INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

El e fotbalistul pe care se vor bate la vară Barcelona și Arsenal!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 februarie 2018 22:36

Internaționalul german Max Meyer ar putea pleca la sfârșitul acestui sezon de la Schalke 04.

Potrivit publicației Daily Star, Meyer este dorit de Arsenal și Barcelona. Aceeași sursă susține că liderul din La Liga se află în pole-position pentru obținerea semnăturii mijlocașului german la vară.

În vârstă de 22 de ani, Meyer este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști germani. Deși contractul său cu Schalke expiră la finalul acestui sezon, șefii clubului din Gelsenkirchen vor să profite de relația sa foarte bună cu antrenorul Domenico Tedesco și să îl convingă să rămână și din vară pe Veltins-Arena.

"Max se va decide în curând dacă vrea să rămână. El este fericit aici, Schalke este casa lui, vom încerca să-l facem să se simtă cât mai confortabil posibil și din punct de vedere financiar. Se află la cel mai bun sezon al carierei sale, iar antrenorul a găsit o poziție potrivită pentru el, unde Max nu credea că ar fi putut juca", a declarat Christian Heidel, președintele clubului.

Max Meyer este un produs al centrului de copii și juniori al lui Schalke 04, club în curtea căruia se află de la vârstă de 14 ani. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 16 milioane de euro.

21de meciuri a adunat Meyer în acest sezon în toate competițiile reușind un gol și un assist


sursa: sport 

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează