INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

El e jucătorul pe care-l vrea Zidane » Când ar putea veni la Real Madrid și ce sumă vor plăti «galacticii» pentru el

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 16:23

Portarul lui Athletic Bilbao, Kepa Arrizabalaga, ar putea evolua din această iarnă în tricoul echipei Real Madrid.

Potrivit publicației Marca, Arrizabalaga este dorit insistent de antrenorul Zinedine Zidane, tehnicianul francez vrând sa îl aibă sub comanda sa încă din această iarnă, fiind sătul de evoluțiile inconstante ale celor doi portari, Keylor Navas și Kiko Casilla.

13 partidea bifat Arrizabalaga în acest sezon în toate competițiile reușind în 3 dintre acestea să nu primească gol

Aceeași sursă susține că, deși lui Arrizabalaga îi expiră contractul la sfârșitul acestui sezon, Real Madrid este dispusă să îi plătească lui Bilbao clauza de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro, pentru că internaționalul spaniol să ajungă pe Santiago Bernabeu în perioada de transferuri din luna ianuarie.

În vârstă de 23 de ani, Arrizabalaga este în prezent accidentat la gleznă și va rata următorul meci pe care echipa sa îl va juca pe teren propriu chiar împotriva lui Real Madrid, sâmbătă de la ora 21:45.

1 mecia bifat Arrizabalaga în tricoul nationalei Spaniei, luna aceasta, in amicalul câștigat de iberici cu Costa Rica, scor 5-0

Kepa Arrizabalaga este un produs al centrului de copii și juniori al lui Bilbao, aflându-se în curtea clubului basc de la vârstă de 10 ani. El a mai evoluat printre altele la CD Basconia, echipă satelit a clubului basc, dar și sub formă de împrumut la Ponferradina și Valladolid.

surse: metro.co.uk, dailymail.co.uk, ecodiario.eleconomista.es

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează