INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

El e primul transfer pe care-l face Barcelona în iarnă » Jucătorul vine să rezolve o mare problemă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 10:48

Fundașul Javier Mascherano, 33 de ani, va pleca în această iarnă, cel mai probabil în China, iar șefii Barcelonei îi caută un înlocuitor.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al catalanilor, scrie că  Barcelona îl va transfera în această iarnă pe pe fundașul columbian  Yerry Mina, legitimat la brazilienii de la Palmeiras.

Conducerea catalană l-a urmărit în mai multe rânduri pe jucătorul de 23 de ani și a decis că se potrivește jocului echipei lui Ernesto Valverde. Mina are un fizic impresionat, 1,95 metri, are tehnică și iese bine cu mingea la picior. Barcelona urmează să plătească 9 milioane de euro.

În acest moment Pique și Thomas Vermaelen sunt singurii fundași apți ai Barcelonei, după ce Umtiti s-a accidentat și va lipsi până la finalul lui ianuarie. Fundașul de 23 de ani a jucat 21 de meciuri și a marcat cinci goluri pentru brazilieni.

9.000.000 €este cota lui Mina, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Decembrie 2017, 12:04

Eu zic sa-l transfere pe chiriches.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează