INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

El e transferul anului! Un fost jucător al lui Mircea Lucescu face senzație în Bundesliga

Costa (dreapta) înscrie în Ligă de lîngă Mățel, adversarul direct de la Dinamo Zagreb // Foto: Guliver/GettyImages
Costa (dreapta) înscrie în Ligă de lîngă Mățel, adversarul direct de la Dinamo Zagreb // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2015 00:00

Douglas Costa, brazilianul în vîrstă de 25 de ani cumpărat vara trecută cu 30 de milioane de euro de la Șahtior, a contribuit în medie la un gol pe meci în Bavaria.

În iulie, după ce s-a semnat transferul vedetei sale la Bayern, Mircea Lucescu spunea: "Nemții au luat cel mai bun tînăr mijlocaș din lume. Sînt mîndru de acest băiat. Va confirma în Germania, va fi iubit de suporteri".

De atunci, în numai patru luni, Douglas Costa a impresionat. A jucat pentru roș-albi în 18 partide oficiale de Bundesliga, Champions League și DFB-Pokal, marcînd de patru ori și pasînd decisiv de 14 ori.

În medie, i-a ajutat pe bavarezi să înscrie un gol pe meci. Iar site-ul goal.com l-a ales pe brazilian "transferul anului".

"Ești un egoist!"

Dacă Douglas este un exemplu de generozitate, atunci Robben e exact opusul brazilianului la Bayern. Supărat că Arjen driblează la nesfîrșit și vrea să finalizeze el toate acțiunile, Lewandowski a țipat la olandez pe teren: "Ești un egoist, nu-mi dai pase de gol!".

Chiar dacă are contract pînă în 2019, Lewa ar putea să plece, avînd oferte de la Real și Liverpool. Dar suma de transfer e mare: minimum 50 de milioane.

24.000.000 €i-ar fi oferit Bayern lui Guardiola ca salariu anual pentru a semna prelungirea contractului (expiră în 2016)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează