INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

El este atentatorul! A apărut prima poză cu cel care a orchestrat atacul din Dortmund

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 14:17

Poza rusului Serghei W., cel care a orchestrat atentatul împotriva Borussiei Dortmund, pe 11 aprilie, a fost făcută publică.

Individul în vârstă de 28 de ani rezident în Germania, arestat vineri dimineață, a detonat 3 explozibili ascunși într-un tufiș în momentul în care autocarul cu echipa a trecut prin dreptul lor, în drumul de la hotel la stadionul Signal Iduna Park, pentru meciul cu AS Monaco din "sferturile" Ligii.

Planul lui era ca în urma atacului să moară cât mai mulți jucători, iar el să câștige la bursă după o scădere dramatică a valorii acțiunilor clubului.

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (4)
cristealaur1948
cristealaur1948  •  22 Aprilie 2017, 16:09

Lasand la o parte lipsa unui ''a'' din titlu, e ceva general la cei ce scriu articole in presa digitala. Nu doar de gramatica, de stire la modul clar. Sa afirmi ca se trage la sorti Uefa League si in urne sunt Besiktas, Schalke etc....e inadmisibil... Prin 2001, fan cititor al ziarului Magazin, am constatat ca feciorul lui Cusnarencu ( nu-i mai retin prenumele ) se ocupa de rubrica Sport.....am citit atatea ineptii ca le-am si trimis o scrisoare, feciorul e mai vechi la Onlinesport, n-am mai citit ziarul lui...a fost o semifinala de campionat european la handbal si el scria ca a batut Germania cu 22-18...batuse Suedia cu 25-23....cum ii categorisesti pe acesti ''gazetari''? Domnule Aurelian, daca tot suntetzi gazetar la GSP, va rog sa va recititzi articolul macar odata inainte de al publica...macar odata...

arsenie_b
arsenie_b  •  22 Aprilie 2017, 15:53

Ma asteptam sa fie un barbos cu o camila langa el. Asta seamana mai mult cu Götze

cristealaur1948
cristealaur1948  •  22 Aprilie 2017, 15:37

''A parut prima poza''....succes pe viitor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează