INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Elogii pentru Dennis Man de la antrenorul învinșilor: „E mult peste nivelul din Serie B. Merită să joace la o echipă de top din Serie A!”

Dennis Man // Foto: Instagram
Dennis Man // Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 11:07 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 19:07

Dennis Man (25 de ani), autorul unui gol și a două assisturi pentru Parma în partida cu Ternana (3-1), a fost cel mai bun de pe teren. Și antrenorul oaspeților, Roberto Breda, a recunoscut că „atunci când Man prinde o asemenea zi nu mai este chiar nimic de făcut”. Presa italiană a notat-o cu 7,5 pe fosta extremă a lui FCSB.

Moment istoric în Anglia! Rebecca Welch e prima femeie care a arbitrat un meci din Premier League
PREMIER LEAGUE
Moment istoric în Anglia! Rebecca Welch e prima femeie care a arbitrat un meci din Premier League

Dennis Man a reușit ieri să facă cel mai bun meci al sezonului la Parma, care a întors rezultatul de la 0-1 la 3-1 cu Ternana mai ales grație evoluției foarte bune a extremei române. Până și antrenorul învinșilor i-a recunoscut calitățile fostului FCSB-ist, folosit 71 de minute în confruntarea de pe Ennio Tardini.

„Man nu are nicio legătură cu ceea ce se joacă acum în Serie B, este mult peste nivelul acestei competiții. Ar merita să evolueze în Serie A, și acolo însă la echipe de top. În zilele lui bune nu-ți lasă nicio șansă!", a spus Roberto Breda.

Parmalive: „Când se aprinde, devine mereu periculos"

Și „tricolorul" chiar nu i-a lăsat nicio speranță formației vizitatoare, reușind să înscrie un gol, al egalării, și să ofere assisturi la golurile lui Cyprien și Bernabe, cu care s-a înțeles ieri de minune. Agenția Parmalive.com i-a acordat nota 7,5 pentru prestația avută în tricoul campioanei de iarnă din liga cadetă: „Altă evoluție de pus în ramă pentru extrema română. A fost pur și simplu de nemarcat pentru defensiva Ternanei. 

A alergat foarte mult și când se aprinde devine mereu periculos. A părut că poate face ceea ce vrea și în prima repriză a ratat de puțin să înscrie golul etapei, dar lobul său a trimis mingea foarte puțin alături de poartă. Asocierea cu Bernabe a dăruit magie, la fel ca la situația de la primul gol al Parmei".

Man, comparat de Forza Parma cu ivorianul Gervinho

Și agenția Forza Parma l-a notat tot cu 7,5 și l-a asemuit cu fostul vitezist al „cruciaților", Gervinho: „A acaparat scena cu o egalare spectaculoasă pentru cum a fost construit faza și pentru golul cu care a avrut să-i cucerească pe fanii de pe Tardini, gata să-l aplaude pe românul în versiunea Gervinho. 

La începutul reprizei a încercat din nou să înscrie, doar că Iannarella a respins mingea peste poartă. A semnat și assisturile la următoarele două goluri, ca un veritabil campion".

A sfidat perfecțiunea la «ciocolățica» dăruită de Bernabe la golul egalizator. Apoi a fost foarte aproape să recidiveze cu o acțiune formidabilă finalizată cu o scăriță. Tot Man a și închis jocul cu două pase decisive (distrugător la golul de 2-1) la începutul părții secunde. Omul meciului, nota 8
Agenția Sport Parma

Eu și Man avem o conexiune specială. Este un jucător de calitate, foarte rapid. La faza golului marcat de Man, el mi-a pasat mingea și a atacat spațiul liber. Am încercat să îi pasez cât mai rapid posibil, iar singura soluție era să îi trimit cu călcâiul. Din fericire, s-a încheiat cu bine acțiunea
Adrian Bernabe, mijlocaș Parma

19goluri și 7 pase decisive are Dennis Man la Parma în 89 de meciuri disputate în toate competițiile

Citește și alte știri de fotbal internațional

Kane s-a mutat din hotelul de 11.000 de euro pe noapte din Munchen » Mesaj de mulțumire la plecare
BAYERN MUNCHEN
Kane s-a mutat din hotelul de 11.000 de euro pe noapte din Munchen » Mesaj de mulțumire la plecare
Se poate și mai rău decât în Liga 1! Decizie VAR inexplicabilă în derby-ul Liverpool - Arsenal » Lui Salah nu i-a venit să creadă
Premier League
Se poate și mai rău decât în Liga 1! Decizie VAR inexplicabilă în derby-ul Liverpool - Arsenal » Lui Salah nu i-a venit să creadă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
camcam
camcam  •  24 Decembrie 2023, 20:13

cat de penibili pot fi ziaristii de la pro-sport ... titlu in ziar , italia la picioarele lui denis man ,adversarii se tem de el ca de messi !!! cum poate sa isi ia cineva leafa cu un asemenea articol . norocul lor ca in prosport cititorii nu pot sa isi dea cu parerea , sa vezi atunci frigidere pline !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează