INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Elseid Hysaj şi-a anunţat plecarea: „Timpul meu la Napoli s-a terminat”

Elseid Hysaj
Elseid Hysaj

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 13:51

Hysaj a anunţat că nu mai doreşte să continue la Napoli, având chiar șansa de a ajunge la Juventus, alături de fostul antrenor Maurizio Sarri.

Vedeta lui Napoli, Elseid Hysaj, 25 de ani, şi-a făcut publică intenţia de a pleca de la formaţia antrenată de Carlo Ancelotti. Fundaşul dreapta este de patru sezoane la formaţia napoletană.

"Sunt complet pregătit pentru o nouă provocare, deoarece am nevoie de o schimbare. Nu sunt genul de persoană careia îi place să stea pentru o perioadă foarte lungă de timp la un club. Vreau să am experienţe noi, să invăţ lucruri despre o nouă ţară, să cunosc oameni noi, să joc pentru o altă echipă şi poate să încerc să câştig ceva. Pentru mine, timpul la Napoli s-a terminat şi sper să-mi găsesc o echipă care să-mi ofere ceea ce-mi doresc."

Agentul albanezului, Mario Giuffredi, a confirmat că jucatorul său doreşte sa plece de la Napoli, dar, totodată, susţine că Napoli trebuie să reducă pretenţiile financiare, care se situează momentan în jurul a 40 de milioane de euro.

Hysaj este dorit insistent în Premier League, acolo unde Manchester United şi Chelsea şi-l doresc. Totuşi, dacă Sarri semnează cu Juventus, campioana Italiei ar putea reprezentă o opţiune importantă pentru fundaşul dreapta şi o ocazie de a lucra cu fostul său antrenor.

170de meciuri oficiale a jucat Hysaj pentru Napoli

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează