INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Embargo madrilen » Cum se asigură Real că foștii ei jucători nu ajung la Barcelona

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 12:32

Football Leaks a făcut astăzi publică înțelegerea încheiată între Real Madrid și Manchester United pentru transferul lui Angel Di Maria.

Contractul conține clauze prin care Real ar fi primit până la 50 de milioane de euro în cazul în care argentinianul ar fi ajuns la un club din La Liga!

Mai exact, englezii ar fi trebuit să plătească Realului între 30 și 50 de milioane de euro dacă l-ar fi cedat unei echipe din Spania, și nu la PSG, cum s-a întâmplat până la urmă. Clauza era valabilă până în 2017. 

Odată cu sfârșitul perioadei de mercato din 2017, singurul club care mai intra sub incidența clauzei rămânea Barcelona! Dacă Di Maria ar fi ajuns la catalani înainte să-i expire prima înțelegerea cu United, clubul englez era obligat să plătească 30 de milioane de euro.

Transferul lui Angel Di Maria de la Real la Manchester United a avut loc în vara anului 2014, pentru suma de 50 de milioane de euro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează