INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMILIANO SALA

EMILIANO SALA A MURIT // Corpul găsit pe fundul mării a fost identificat ca fiind cel al lui Emiliano Sala

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 00:53

Corpul descoperit joi pe fundul apei a fost identificat de autorități ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala, 28 de ani.

Autorităţile engleze au continuat operaţiunile în ciuda condiţiilor meteo dificile, recuperând cadavrul descoperit în epava avionului prăbuşit cu Emiliano Sala, pe 21 ianuarie, în drumul spre Cardiff.

Sub presiunea mediatică şi la solicitarea imperioasă a familiei lui Emiliano Sala, autorităţile britanice au reluat operaţiunile. Au continuat cu a doua fază după ce echipa privată angajată cu banii donaţi de fotbalişti a găsit epava avionului pe fundul Canalului Mânecii.

Corpul detectat pe primele imagini ale aparatului de zbor a fost scos la suprafaţă şi apoi transportat cu un vapor spre coastele din Portland, și a fost identificat joi seară ca fiind al atacantului de la Nantes

CITEȘTE ȘI:

Nantes a cerut OFICIAL banii pentru transferul lui Sala! Oficialii de la Cardiff sunt ȘOCAȚI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bertino
bertino  •  08 Februarie 2019, 11:48

De acord ca este o drama. Dar nu sunt de acord cu gradul de publicitate care i se acorda. Vorbim de un fotbalist mediocru, nu se poate spune ca a rupt norii la Nantes. Sunt atatea alte dezastre aeriene care se intampla anual si care nu au beneficiat nici macar de 10% din publicitatea care i s-a facut acestui Sala. Daca picam eu cu avionul sunt absolut convins ca gsp nu scria nici macar un rand de subsemnatul, lucru care mi se pare normal. Va rog inchideti acest subiect, chiar nu e de interes, a murit fie-i tarana usoara.

vasy86le
vasy86le  •  08 Februarie 2019, 10:31

Dumnezeu sa-l ierte!

164706384066767
Iris Cristian Jucan  •  08 Februarie 2019, 10:17
Postat de lagardere_72 pe 08 Februarie 2019, 05:34

Este posibil să mă fi exprimat greșit și termenul corect să se numească givrare nu jivrare

Givrajul, zis și jivraj, este depunerea unui strat de gheață pe o aeronavă. Ai dreptate in ambele cazuri:P:))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează