INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT EMILIANO SALA

EMILIANO SALA // Motivul pentru care ar fi căzut avionul lui Sala: „Nimeni nu prăbușește un avion în mare cu bună știință”

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 13:01

După ce autoritățile engleze au confirmat că trupul găsit sub apă, în Canalul Mânecii, este al lui Emiliano Sala, 28 de ani, a apărut o nouă teorie despre ce ar fi dus la prăbușirea avionului.

David Learmount, fost instructor de zbor și actual specialist la Flight Global, a dezvăluit ce ar fi dus la prăbușirea avionului Piper PA-46 Malibu.

„Pilotul nu a pierdut total controlul aeronavei. Nimeni nu prăbușește un avion în mare cu bună știință. Încearcă să ridice partea frontală. Avionul n-a intrat cu «nasul» în jos în apă. El s-a prăbușit din cauza gheții de pe aripi. Greutatea gheții a dus la pierderea altitudinii”, a declarat David Learmount, potrivit Daily Star.

Context:

Atacantul Emiliano Sala se afla în avionul Piper Malibu dispărut pe 21 ianuarie deasupra Canalului Mânecii. Sala se întorcea la Cardiff pentru a se alătura noii sale echipe după o scurtă vizită de adio la Nantes. În urma unor căutări private, epava avionului a fost descoperită, iar autoritățile britanice au reluat și ele căutările și corpul fotbalistului a fost recuperat. Pilotul David Ibbotson nu a fost găsit încă.

Vezi și:

FOTO + VIDEO CUTREMURĂTOR! Vahid Halilhodzic, antrenorul lui Nantes, a început să plângă la prima conferință de la anunțul morții lui Sala

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  09 Februarie 2019, 15:55

Am mai spus-o si o stie oricine: sa zbori cu un avion de jucarie peste Canal iarna, noaptea, in conditii de vizibilitate redusa inseamna sa sfidezi destinul ! R.I.P.

cfrinho
cfrinho  •  09 Februarie 2019, 15:27

Ar fi cazul ca avioanele sa aiba implementat un sistem de ejectare al pasagerilor. Un astfel de sistem ar fi de vis in cazul unei prabusiri iminente, e aiurea sa stai si sa te uiti pe geam cum te duci la fund fara sa poti face ceva, dar probabil costa si companiile aeriene, mai ales cele care raporteaza rar accidente n-au vreun interes pentru o asemenea investitie, ce practic ar presupune reconfigurarea intregului aparat de zbor.

124864391762775
Doru Ungureanu  •  09 Februarie 2019, 13:38

Să-i fie țărâna ușoară.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează