INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

EMILIANO SALA // Scrisoarea sfâșietoare trimisă de Bordeaux pentru Sala: „Oriunde te afli, sperăm să fie o minge și un teren care te așteaptă”

Emiliano Sala, pe vremea când evolua la Bordeaux // FOTO: breakingthelines.com
Emiliano Sala, pe vremea când evolua la Bordeaux // FOTO: breakingthelines.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 20:19

Vestea cruntă a morții lui Emiliano Sala a îndoliat lumea fotbalului. Bordeaux, clubul unde Sala a evoluat între 2010 și 2015, a transmis o scrisoare emoționantă pentru argentinianul al cărui trup neînsuflețit a fost identificat joi.

„Emi, nu avem cuvinte. Încă ne amintim de chipul tău de adolescent venit din Argentina natală, mereu zâmbitor, dar arătând această hotărâre care a fost forţa ta. La Haillan, ai trecut toate etapele. Impresionându-ţi colegii, pe cei care te-au învăţat şi pe toate persoanele care au avut şansa să te întâlnească. Pentru că în spatele fotbalistului se ascundea o persoană frumoasă, un băiat de aur.

Ai devenit bărbat, depăşind etapele, la Orleans, la Niort, înainte de a pleca la Nantes, club care te-a primit ca pe un fiu. Acolo, te-am văzut devenind idolul stadionului, fără invidie, doar cu mândria de a te fi văzut reuşind.

La 28 de ani urma să descoperi Premier League. Sau mai degrabă fundaşii urmau să te descopere pe tine, luptătorul de pe teren. Şi ca în toate campionatele prin care ai trecut, i-ai fi făcut să trăiască infernal timp de 90 de minute în fiecare weekend.

Oriunde te afli acum, sperăm să fie o minge şi un teren care te aşteaptă, ca să poţi marca şi să fii etern fericit. Clubul tău”, a fost scrisoarea celor de la Bordeaux.

Vezi și: FOTO Mesaj impresionant al surorii lui Emiliano Sala, după ce s-a confirmat decesul fotbalistului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Februarie 2019, 22:10

gargara pentru fraieri! in realitate ii doarein ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează