INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Emiliano Viviano, portarul cu care Ionuţ Radu a concurat pentru transferul la Parma, ajunge la Inter! Azi face vizita medicală

Articol de - Publicat luni, 10 februarie 2020 12:47

Emiliano Viviano, (34 de ani) liber de contract, face azi vizita medicală la Inter şi e varianta de avarie aleasă de Antonio Conte după ce recuperarea lui Samir Handanovic se prelungeşte, iar Daniel Padelli dezamăgeşte.

Obsesia lui Antonio Conte că nu are rezervă de valoare pentru Samir Handanovic şi profeţia că poarta va fi descoperită s-au confirmat deja în două meciuri ale Interului, cu Udinese şi Milan. 

Viviano face azi vizita medicală la Inter!

Cum perioada de recuperare a titularului sloven, care are degetul mic de la mâna stângă rupt, se prelungeşte, Inter Milano face un transfer de urgenţă, speriaţi de nesiguranţa etalată de Padelli. Tocmai şomerul cu care Ionuţ Radu s-a luptat pentru transferul la Parma ajunge în locul românului la liderul Seriei A! 

Emiliano Viviano, 34 de ani, face azi vizita medicală la Milano şi, dacă totul va fi în regulă, va semna. 

Inter joacă duminică, pe Olimpico, cu Lazio şi mai avea numai varianta Filip Stankovic, 17 ani, Berni fiind suspendat la derby. Radu a fost a doua oară rezerva lui Colombi, contra biancocelestilor.

REZUMAT VIDEO Parma - Lazio 0-1

Citește și: 

VIDEO Thriller de Oscar: Inter revine de la un handicap de 2 goluri cu Milan după 70 de ani » Conte e precaut: „E prea devreme pentru titlu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
835108086928187
Francisc Dascal  •  10 Februarie 2020, 13:44

Daca cei de la Inter considerau viabil pentru a fii prima rezerva a lui Handanovic atunci il rechemau la baricade.Dar nu a fost constant la Genoa alternand interventiile extraordinare cu greseli copilaresti.Mai are de invatat multe Ionut al nostru.Nici vorba sa devina titular la Nationala,sunt altii in fata sa.Asta e realitatea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează