INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Emirul Qatarului se implică în cazul lui Neymar » Mesaj categoric trimis către șeicul de la PSG

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 12:05

După ce spaniolii au scris că Neymar regretă transferul la PSG, realizat în vară, și că ar vrea să revină la Barcelona, qatarienii au reacționat imediat.

Mundo Deportivo scrie că Tamim bim Hamad Al Thani, emirul Qatarului, a reacționat imediat și i-a transmis un mesaj categoric lui Nasser Al Khelaifi, șeful de la PSG. Acesta i-a spus că Neymar, 26 de ani, nu pleacă de la PSG sub nicio formă, pentru nicio sumă. Astfel, șansele ca atacantul brazilian să plece în vara aceasta sau în 2019 sunt destul de mici.

Șeful de la PSG vrea să construiască echipa în jurul lui Neymar, iar brazilianului i s-au promis transferuri importante și schimbarea antrenorului pentru ca echipa să câștige Champions League iar Ney să aibă șanse la Balonul de Aur. Pe lista celor de la PSG se află mai mulți antrenori, printre care Luis Enrique, Mauricio Pochettino, Antonio Conte, Andre Vilas Boas și Massimiliano Allegri.

Neymar a jucat 30 de meciuri la PSG, marcând 29 de goluri și dând 19 pase. Brazilianul este cotat la 180 de milioane de euro de transfermarkt.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
neaga1900
neaga1900  •  11 Martie 2018, 20:20

Nu cred, ca il pot retine daca el vrea sa plece si cineva va da o suma importanta....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează