INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Emmanuel Culio și-a găsit echipă » Un fost coleg vrea să îl antreneze în Argentina

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 17:36

Emmanuel Culio (36 de ani) e dorit de Quilmes, divizionară secundă din Argentina.  

Presa argentiniană scrie fostul mijlocaș de la CFR Cluj este pe lista de achiziții la Quilmes, locul 11 în seria B a ligii secunde din Argentina. Regulamentul prevede că în pauza de iarnă echipele pot efectuat doar 3 transferuri. Facundo Sava, antrenorul lui Quilmes, dorește neapărat un atacant şi mai vrea să aducă un plus de experiență în zona mediană. Culio și tehnicianul argentinian au fost colegi la Racing Club în sezonul 2006/2007. 

Culio ar urma să semneze înțelegerea înainte de 3 ianuarie, data la care e programată reunirea lotului lui Quilmes. 

Culio, despărțire surprinzătoare de CFR

Culio, fotbalistul favorit al lui Dan Petrescu, a anunțat în urmă cu două săptămâni că va pleca de la campioana României. Motivul invocat de argentinian a fost unul personal: „Am plecat în Argentina pentru familie. Cel mai important lucru sunt soția și copiii. Tot ce am făcut în carieră a fost pentru ei. Decizia am luat-o deja. Am plâns 10 zile când am luat hotărât. Am fost distrus în interior. Asta e viața. Aștept să mă întorc la CFR ca antrenor sau director sportiv”.

Vezi și: 

CFR CLUJ - FC SEVILLA // Campioana României, caracterizată de Monchi, directorul sportiv al Sevillei » Cei trei clujeni care i-au speriat pe iberici

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
hansolo10
hansolo10  •  27 Decembrie 2019, 18:26
Postat de ishhhhhhhh pe 27 Decembrie 2019, 18:23

nu, mai bine sa-l ia jiji si sa-l strice, cum a facut cu budi si alibec

budi si alibec sunt ei stricati de fel,asta nu o poate contesta nimeni. dar ce ati avut bah cu costache,ionita si pascanu? i-ati distrus ireversibil. si aia sunt tinere talente nu expirati ca budescu si alibec.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  27 Decembrie 2019, 18:23
Postat de Radulescu Remus pe 27 Decembrie 2019, 18:03

Gargara.il pupau toti in dorsala.se lasa de fotbal,nu mai poate de dorul casei.contractul, dal la naiba.era angajat.voi clujenii bannere, 10 zile a plans.sa plateasca despagubri ptr.cele 6 luni ramase.

nu, mai bine sa-l ia jiji si sa-l strice, cum a facut cu budi si alibec

931161410281751
Radulescu Remus  •  27 Decembrie 2019, 18:03

Gargara.il pupau toti in dorsala.se lasa de fotbal,nu mai poate de dorul casei.contractul, dal la naiba.era angajat.voi clujenii bannere, 10 zile a plans.sa plateasca despagubri ptr.cele 6 luni ramase.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close