INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Emoții cu Toni Kroos. Ce problemă are Real cu fostul internaționalul german

Toni Kroos și Luka Modric, veteranii Realului. Foto: Imago Images
Toni Kroos și Luka Modric, veteranii Realului. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 19:50 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 21:05

Real Madrid vrea să-i ofere lui Toni Kroos, 33 de ani, un nou contract, însă mijlocașul german e tentat să se retragă acum, când încă e la un nivel ridicat.

Toni Kroos nu mai este pe aceeași lungime de undă cu Real Madrid. Potrivit cotidianului Marca, clubul i-ar reînnoi contractul scadent în 2024 și mâine. Argumente?

„Cum te-a cucerit Ianis?” » Gestul reflex făcut de nora lui Gică Hagi în fața jurnaliștilor
EVENIMENT
„Cum te-a cucerit Ianis?” » Gestul reflex făcut de nora lui Gică Hagi în fața jurnaliștilor

La aproape 34 de ani, pe care-i va împlini în ianuarie, germanul încă se numără printre cei mai buni mijlocași din lume. A demonstrat-o inclusiv după accidentările lui Tchouaméni și Camavinga, când a preluat comanda în linia mediană și a tras echipa după el.

Toni Kroos prelungește suspansul

Problema? Kroos e foarte tentat să se retragă din fotbal acum, când încă e la vârf. Ca și anul trecut, și-a propus ca în martie - aprilie să facă o evaluare a situației și apoi să ia decizia. Ceea ce prelungește suspansul.

Mai mult, există și o tentație care ar putea înclina balanța în defavoarea Realului. Jucătorul a fost abordat de selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, care i-a propus întoarcerea la națională, pentru Euro 2024.

Tentația Euro 2024

Încă nu i-a dat un răspuns, dar ideea unui final de carieră încoronat cu o participare la Euro 2024, organizat chiar în țara natală, este și mai vie acum.

Marca dezvăluie că la Madrid a început deja campania „Convinge-l pe Kroos”. Însă, deocamdată, „pe jucător l-a lăsat rece. Tuturor celor care-l abordează le răspunde «Prin urmare, ar fi momentul perfect pentru a pleca»”.

Toni Kroos nu vrea să aibă soarta lui Marcelo

Același Marca scrie că mijlocașul german „nu vrea să i se întâmple ce i s-a întâmplat lui Marcelo în ultimul său sezon la Madrid, sau, într-o măsură mai mică, ce i s-a întâmplat lui Modric în cel actual. Vrea să plece fiind un jucător important, vrea să plece având un an grozav.

În debutul acestei stagiuni, când s-a trezit pe bancă, s-a îndoit că a făcut bine prelungind. A fost un avertisment despre ceea ce nu vrea să i se întâmple, deși, între timp, și-a depășit statutul de rezervă și a devenit din nou de neatins”.

23de partide a bifat Toni Kroos în acest sezon, din totalul celor 24 disputate de Real Madrid. El și Rodrygo și-au trecut în cont cele mai multe assisturi, câte 6

Mai puteți citi:

Pentru nașul Hagi, Gigi Becali și-a încălcat marea promisiune » Ce s-a întâmplat la petrecerea de cununie a lui Ianis

Cum au apărut Gică și Marilena Hagi la cununia lui Ianis: „Ei comandă acum!” + Când va avea loc nunta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  26 Decembrie 2023, 18:23

Indiferent de decizie, va continua sau nu Toni Kroos la Real Madrid nu se va schimba nimic în strategia clubului,sunt jucători la mijlocul terenului care au învățat, sper eu,multe de la german,gen Dani Ceballos,Aurelien Tchouamennni sau Edu Camavinga.Alaturi de Bellingham și Valverde mijlocul nu arată rău deloc.In ianuarie un stoper i-ar prinde bine Realului poate și un mijlocaș creativ dacă nu va debuta Arda Guler.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează