INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID. Emoții pentru Karim Benzema, după decizia de azi! Riscă 5 ani de închisoare

5 ani de închisoare riscă Benzema // FOTO: Guliver/GettyImages +40   FOTO
5 ani de închisoare riscă Benzema // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 20:33 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 20:49

Francezul Karim Benzema (32 de ani), atacantul lui Real Madrid, riscă cinci ani de închisoare, după ce ar fi încercat să-l șantajeze pe Mathieu Valbuena, fost coechipier la naționala Franței, cu o înregistrare erotică în care acesta apărea alături de iubita sa.

De cinci ani durează cazul „Benzema-Valbuena". În iunie 2015, Mathieu Valbuena, internaționalul francez la acea vreme atacant la Lyon (acum la Olympiakos), a făcut plângere la poliție, susținând că e șantajat cu o înregistrare erotică în care acesta apărea alături de iubita sa. I se ceruseră 150.000 de euro pentru ca acel filmuleț furat de pe telefonului fotbalistului să nu fie lansat pe rețelele de socializare.

Pe 4 noiembrie 2015, Karim Benzema a fost arestat, fiind reținut 48 de ore. Era suspectat împreună cu alte patru persoane de complicitate la tentativă de șantaj (Djibril Cissé, ex-Liverpool, a fost și el intrerogat). 

După ce atacantul lui Real Madrid a făcut totul pentru a scăpa de proces, Parchetul din Versailles a cerut astăzi ca Benzema să fie adus în fața tribunalului. Dosarul a ajuns la judecătorul de instrucție Anne Duval, al treilea magistrat care se ocupă de acest caz.

5 ani de închisoareriscă Benzema dacă va fi găsit vinovat în acest caz (potrivit presei franceze)

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din La Liga: 

Inter Milano, transfer de la Real Madrid! Cât au plătit italienii și cum poate fi afectată Barcelona

Barcelona, din lac în puț! L-au dat afară pe Valverde, dar le e mai rău cu Setien pe bancă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
marius.bxl
marius.bxl  •  02 Iulie 2020, 22:39

Ceilalti 4 sigur sunt tot ***. Este cazul ca *** sa un mai fie tinuti in palma ca si pana acum. A inceput o noua revolutie.....aia cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

codez88
codez88  •  02 Iulie 2020, 21:34
Postat de Marian Uscatu pe 02 Iulie 2020, 21:29

CE PROSTI . RUPTA SAU INTREAGA MASCA LA CARE FACETI RECLAMA NU ESTE OMOLOGATA PENTRU A FI PURTATA CONTRA COVID 19. MASCA ESTE CA O HARTIE IGIENICA PRIN CARE RESPIRI , DIN CARE INHALEZI TOATE CHIMICALELE DIN CARE ESTE FACUTA MASCA . MINCIUNA PE FATA , DOAMNE CE PROSTESC LUMEA CU PRESA

Mariane, creierul tau e precum numele tau de familie. Adica medicii care purtau zilnic masti chirurgicale, chiar si inainte de pandemie, inhalau de fapt chimicale din masca? Asa functioneaza materialul ala? Presupun ca ai studiat multa chimie la viata ta, altfel nu vorbeai aiurea, doar ca sa te bagi in seama. Eu cred ca tu esti din categoria aia care inhaleaza 5G cand iese din casa.

1765493330438980
Marian Uscatu  •  02 Iulie 2020, 21:29

CE PROSTI . RUPTA SAU INTREAGA MASCA LA CARE FACETI RECLAMA NU ESTE OMOLOGATA PENTRU A FI PURTATA CONTRA COVID 19. MASCA ESTE CA O HARTIE IGIENICA PRIN CARE RESPIRI , DIN CARE INHALEZI TOATE CHIMICALELE DIN CARE ESTE FACUTA MASCA . MINCIUNA PE FATA , DOAMNE CE PROSTESC LUMEA CU PRESA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează