INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Emoționant! Mesajul de adio scris de Mauricio Pochettino jucătorilor lui Tottenham chiar pe tabla de joc

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 10:19

Demis de Tottenham, antrenorul argentinian Mauricio Pochettino, împreună cu tot staff-ul, le-a transmis londonezilor: „Veți fi mereu în inimile noastre”. 

Mauricio Pochettino a fost cinci ani și jumătate managerul lui Tottenham. Nu a cucerit niciun trofeu, dar Spurs au fost mereu acolo, sus, foarte aproape de vârf. 
Mai presus de titluri, a creat o echipă puternică și a fost iubit de cei mai mulți fani ai londonezilor. 

Argentinianul a ținut mult la jucători, chiar dacă unii l-au trădat, dorind să scape de el. Când a aflat că a fost demis, le-a lăsat băieților un mesaj emoționant în vestiar. Scris chiar pe tabla pe care le prezenta diferitele scheme tactice. Un mesaj din partea lui și a asistenților săi. Întregul staff s-a mutat de pe „White Hart Lane”. 

„Un mare mulțumesc pentru voi toți. Nu vă putem spune adio. Veți fi mereu în inimile noastre”, le-a transmis Pochettino.

Emoționant! Mesajul de adio scris de Mauricio Pochettino jucătorilor lui Tottenham chiar pe tabla de joc

Fanii s-au certat pe Twitter

Pe Twitter, suporterii lui Spurs s-au aprins. „Un tip cu clasă. Mourinho va parca autobuzul în fața porții. Spurs și președintele Levy l-au aruncat pe Poch sub un autobuz și totuși și-a păstrat clasa”, a comentat un susținător. 

Altul i-a replicat însă: „Parchează autobuzul și cucerește trofee. Spre deosebire de altul care nu parchează, conduce perfect autobuzul, dar fără un trofeu”

Vezi și: 

Probleme pentru Jose Mourinho în vestiarul lui Tottenham » Cum îl ataca Dele Alli: „Ești supraevaluat și arogant”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează