CAMPIONATE    •   ARSENAL

Emoționant! Regretul lui Wenger după 22 de ani la Arsenal: "Poate că a fost cea mai mare greșeală a carierei! Am rănit foarte multă lume din jurul meu"

FOTO: Guliver/Getty Images

FOTO: Guliver/Getty Images

Miercuri, 18 Iulie

Arsene Wenger, 68 de ani, a plecat de la Arsenal la finalul sezonului, după 22 de ani ca manager al "tunarilor". Francezul a vorbit pentru Reuters despre perioada petrecută pe Emirates și spune acum că regretă că a petrecut o perioadă atât de îndelungată la "tunari". 

"Poate că să stau 22 de ani la același club a fost cea mai mare greșeală a carierei mele. Sunt o persoană căreia îi plac lucrurile noi, precum schimbările. Totuși, îmi plac și provocările. Am fost puțin prizonier acestor provocări de fiecare dată. 

Regret că am sacrrificat totul și am realizat faptul că am rănit foarte multă lume din jurul meu. Am neglijat foarte multă lume. Mi-am neglijiat familia, apropiații", a spus Wenger pentru Reuters. 

Succesorul lui Wenger la Arsenal e Unai Emery, dar francezul consideră că Thiery Henry și Patrick Vieira, doi dintre cei mai importanți jucători pe care i-a antrenat, vor fi soluții importante pentru banca echipei în viitor.

"Foarte des sunt întrebat dacă cei doi vor fi manageri buni, iar de fiecare dată răspunsul meu e «da». Au toate calitățile, sunt inteligenți, cunosc fotbalul, au abilități exclente, dar vor fi dispuși să se sacrifice pentru acest job? E o obsesie care se învârte în capul tău în fiecare zi și noapte", a mai spus Wenger.

TROFEELE LUI wenger LA ARSENAL:

  • 3 titluri în Premier League
  • 7 trofee ale Cupei Angliei
  • 7 Supercupe ale Angliei

TOP 5 MANAGERI PREMIER LEAGUE

 # Nume Meciuri
1. Arsène Wenger 823
2. Sir Alex Ferguson 810
3. Harry Redknapp 641
4. David Moyes 521
5. Sam Allardyce 508

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase