INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2014

Emre Belözoglu: "Va fi o bătălie teribilă în grupă între noi, Olanda, România şi Ungaria"

Emre Belozoglu în duel cu Bănel Nicoliţă în timpul amicalului din 11 august 2010. Pentru stelist a fost ultima prezenţă în tricoul echipei naţionale
Emre Belozoglu în duel cu Bănel Nicoliţă în timpul amicalului din 11 august 2010. Pentru stelist a fost ultima prezenţă în tricoul echipei naţionale

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 12:36

Mijlocaşul turc Emre Belözoglu (Fenerbahce Istanbul) a declarat că în grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2014 Olanda este favorită, iar Turcia se va lupta cu România şi Ungaria pentru locul secund, informează cotidianul Vatan.

"Sînt echipe bune în grupă, Ungaria, România, despre valoarea Olandei nu mai are rost să amintesc. Cred că favorita grupei este Olanda. Pentru noi, cheia va fi în meciurile cu Ungaria şi România. Va fi o bătălie teribilă în grupă între noi, Olanda, România şi Ungaria. Sînt convins că generaţia noastră poate ajunge la CM 2014", a spus Emre, scrie Mediafax.

Mijlocaşul Selcuk Inan (Galatasaray Istanbul) a afirmat că echipa României este "interesantă". "Nu îmi este frică de Olanda, cred că noi şi olandezii ne vom lupta pentru primul loc. Am jucat recent împotriva lor, îi putem învinge, au avut meci greu cu noi. Chiar dacă am pierdut, am jucat foarte bine şi am controlat partida. România şi Ungaria sunt echipe interesante. Ca şi la noi, au probleme de stabilitate, dar să nu uităm că au şcoli bune de fotbal. Va fi dificil, mai ales pe terenul lor", a precizat Selcuk.

Reprezentativa României va întâlni selecţionatele Olandei, Turciei, Ungariei, Estoniei şi Andorrei în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, conform tragerii la sorţi de sîmbătă, de la Rio de Janeiro.

România a întîlnit Turcia ultima oară într-un meci amical disputat anul trecut pe stadionul "Şükrü Saracoglu" din Istanbul şi încheiat cu victoria jucătorilor din Ţara Semilunei, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Emre, din penalty, şi Arda Turan, ambele reuşite venind în ultimele 10 minute ale partidei. CITEŞTE CRONICA PARTIDEI AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
flafy
flafy  •  01 August 2011, 19:09

ne batem cu Turcia pt locul 2...

ovpas
ovpas  •  01 August 2011, 17:11

NE BATEM CU ESTONIA PT LOCUL 4. SA VEDETI CE ECHIPA DE TEPARI FACE PUTURCA. NUMAI COLEGI DE CAZINOU O SA AIBA IN TEREN

ronaldo666
ronaldo666  •  01 August 2011, 15:56

sincer ma enerveaza k jucam iar cu olanda as fi preferat anglia sau spania k orikum nu cred k ne calificam macar vedeam sh noi un meci frumos dar ultima oara kand am picat cu olanda neam calificat

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close