INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un gol înscris joi în Copa Libertadores o costă pe Real Madrid 2,5 milioane de euro!

Endrick, în verde // sursă foto: Imago Images
Endrick, în verde // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 11:55 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 12:28

Tânărul atacant Endrick (16 ani) a înscris joi pentru Palmeiras, la 4-2 cu Barcelona SC în Copa Libertadores, reușită care o forțează pe Real Madrid să achite alte 2,5 milioane de euro pentru transferul lui!

Real Madrid și Palmeiras au bătut palma în decembrie pentru transferul lui Endrick, noua senzație a fotbalului brazilian, jucător care la numai 16 ani evoluează la prima echipă a verzilor.

Suma de transfer agreată este de 35 de milioane de euro, însă totalul se poate ridica până la 60 de milioane în funcție de realizările lui Endrick în următorii doi ani, până la împlinirea vârstei de 18 ani, atunci când va ajunge în Europa.

CFR Cluj a bătut palma cu noul antrenor: „Ne-am înțeles de principiu” » În weekend ajunge la Cluj!
CFR CLUJ
CFR Cluj a bătut palma cu noul antrenor: „Ne-am înțeles de principiu” » În weekend ajunge la Cluj!

Golul înscris de Endrick în Copa Libertadores o costă pe Real Madrid 2,5 milioane de euro!

Atacantul a înscris joi, în Palmeiras - Barcelona SC 4-2, și a ajuns astfel la a cincea reușită din această stagiune. Borna de 5 reușite face ca suma de transfer să crească cu 2,5 milioane de euro, potrivit publicației braziliene UOL!

În funcție de golurile și numărul de meciuri pe care Endrick și le va trece în cont în acest sezon și în următorul, suma de transfer poate depăși lejer pragul de 40 de milioane de euro.

Endrick și-a pierdut însă rolul de titular la Palmeiras odată cu angajarea portughezului Abel Ferreira. În partida cu Barcelona SC a jucat doar 6 minute, iar în ultima lună nu a mai fost titular deloc.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Situația lui Ianis Hagi la Rangers: „Dacă-i nefericit, nu va fi împiediat să plece”. Ce-i lipsește ca să fie un jucător de top

West Ham i-a fixat prețul lui Declan Rice, iar suma este record în Premier League

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gonzales
gonzales  •  09 Iunie 2023, 17:37

Plange Real Madrid, sunt convins. Cand ai incasari de aproape 1mld euro anual, cred ca 2.5 milioane sunt bani de buzunar intr-o zi de joi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează