INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Episod şocant în Anglia: Doni a făcut stop cardiac, a supravieţuit, dar acum e nevoit să se retragă :S

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 16:04

Ultima zi de mercato a adus transferul lui Alexander Doni de la Liverpool la Botafogo, dar Gazzetta dello Sport are o altă versiune a mutării. Cotidianul italian informează că portarul de 33 de ani suferă de inimă şi de fapt a fost nevoit să se retragă din fotbal!

Italienii povestesc şi un episod şocant petrecut anul trecut. Pe 3 iulie 2012, brazilianul făcea o serie de teste medicale în Liverpool, cînd a suferit un stop cardiac. Doni şi-a revenit după 30 de secunde de teroare, datorită intervenţiei prompte a medicilor.

Problemele sale nu sînt noi. La Roma, examenele clinice evidenţiaseră o aritmie, cauzată de un virus din copilărie. Acestă afecţiune nu l-a oprit pe Doni să obţină în trecut OK-ul pentru a juca fotbal, dar în Premier League, după cele petrecute cu Muamba, şi în Serie A, după moartea lui Morosini, controalele au devenit mult mai amănunţite. Medicii lui Liverpool l-au supus pe  goalkeeper acestor teste şi chiar atunci portarul a fost aproape de a-şi pierde viaţa. 

Acum, se pare că Doni a ales să revină acasă, în Brazilia, dar nu ca jucător, aşa cum s-a comunicat oficial, pentru că starea sa de sănătate nu-i mai permite să joace fotbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează