INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Eric Abidal, dezvăluiri dureroase despre cel mai greu moment al vieții: "Messi mă vedea ca pe un cadavru"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 19:54

Eric Abidal (38 de ani) a vorbit  despre cele mai grele clipe din carieră și despre momentul în care Messi nu a mai putut suporta imaginile primite de la francez.

"Durerea acelor clipe nu o voi uita niciodată. Era de nedescris, ca un cuțit care te întepa pe viu. M-am bucurat enorm când doctorii m-au anunțat că e nevoie de operație. Nu-i doresc nimănui să treacă prin asta.

Într-o zi, când eram slăbit, am făcut un video prin care doream să îmi încurajez colegii. Știți ce mi-a spus Messi? Să nu le mai trimit astfel de imagini, pentru că le fac rău. Mi-a zis că mă vedeau ca pe un cadavru și asta le-a făcut mult rău. Îi durea la fel de mult ca pe mine. Eu vedeam altfel lucrurile. Voiam să fiu aproape de ei, să îi ajut. Când Thierry Henry m-a vizitat la spital, am plâns ca un copil. Nu voiam să mă vadă în starea aia", a declarat Abidal pentru Canal+.

Abidal, 21 de trofee în carieră (15 cu Barca, 6 cu Lyon), a mai jucat doi ani după ce a fost supus unui transplant de ficat, pe 10 aprilie 2012 (fusese operat în 2011 pentru a i se îndepărta o tumoare).

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  10 Ianuarie 2018, 22:13

Jucator bun...multa sanatate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează