INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - MANCHESTER UNITED 3-2

Erik ten Hag, enervat de atitudinea elevilor săi din meciul cu Arsenal: „Nu poți cuceri trofee astfel”

Erik ten Hag, antrenor Manchester United.
Foto: Imago
Erik ten Hag, antrenor Manchester United. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 11:22 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 11:22

Erik ten Hag (52 de ani), managerul celor de la Manchester United, s-a arătat indignat de atitudinea pe care elevii săi au avut-o în înfrângerea suferită de „diavolii roșii” pe terenul celor de la Arsenal, scor 2-3, în runda cu numărul 21 din Premier League. 

Tehnicianul olandez a spus că fotbaliștii formației din Manchester nu pot câștiga trofee astfel, deoarece aceștia nu profită la maximum de erorile pe care le fac oponenții lor. 

Fotbalul românesc e în comă, Burleanu prosperă » Președintele FRF, conflict de interese: face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce + Detaliile imperiului Burleanu
EXCLUSIV
Fotbalul românesc e în comă, Burleanu prosperă » Președintele FRF, conflict de interese: face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce + Detaliile imperiului Burleanu

Erik ten Hag, antrenor Manchester United: „Sunt foarte nervos”

„Sunt foarte nervos în acest moment. Le-am spus jucătorilor că nu pot câștiga trofee și medalii având o asemenea mentalitate. Trebuie să și-o schimbe. Este inacceptabil să joci într-o partidă de asemenea anvergură și să comiți astfel de erori. 

Am început meciul foarte bine, am marcat, conduceam pe tabelă, după care am început să facem greșeli impardonabile. Trebuie să simți fiecare moment al jocului, să profiți de faptul că poți pleca acasă cu punct sau puncte și să faci asta. 

Nu poți să pierzi un punct greșind în felul în care noi am făcut-o la golul de 3-2. Nu poți cuceri trofee astfel. Eu și staff-ul meu am observat cât de mult s-a schimbat mentalitatea jucătorilor de-a lungul ultimelor luni. Dar am văzut și cât de mult mai au până a ajunge la un nivel de top. 

Jucătorii trebuie să-și dea seama că meciul s-a terminat în momentul în care arbitrul a fluierat finalul acestuia”, a declarat Erik ten Hag la finalul partidei, potrivit The Sun. 

Manchester United ocupă locul 4 în clasamentul Premier League

Trupa din Manchester se află pe poziția a patra în clasamentul Premier League, cu 39 de puncte câștigate în 20 de partide disputate. Gruparea de pe Old Trafford este la egalitate cu Newcastle United, formație de pe locul 3, care are însă un golaveraj superior. 

Clasamentul din Premier League

Manchester United va mai juca în campionat pe data de 4 februarie. Atunci, „diavolii roșii” vor înfrunta Crystal Palace, pe teren propriu. 

VIDEO. Rezumat: Arsenal - Manchester United 3-2

Citește și:

Scandalul din Serie A se extinde » Alte cluburi importante riscă să fie sancționate, precum Juventus

Debut fără glorie » Cum s-a descurcat Cristiano Ronaldo la primul meci oficial în Arabia Saudită

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
Cata24
Cata24  •  23 Ianuarie 2023, 13:43

Joaca mai bine MU fara ronaldo

Cata24
Cata24  •  23 Ianuarie 2023, 13:43

Joaca mai bine MU fara cristinel..

Cata24
Cata24  •  23 Ianuarie 2023, 13:41

Joaca mai bine MU fara cristinel

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close