INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRENTFORD

Momentul în care Christian Eriksen și-a dat seama că va putea juca din nou fotbal

Christian Eriksen (foto: @ Brentford FC)
Christian Eriksen (foto: @ Brentford FC)

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 10:18 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 10:50

Christian Eriksen (29 de ani) a revenit în această iarnă pe terenul de fotbal, după momentele dramatice prin care a trecut în vara anului trecut. 

Internaționalul danez s-a prăbușit pe teren în timpul confruntării Danemarca – Finlanda de la Euro 2020, atunci când a suferit un stop cardio-respirator. Fostul mijlocaș al celor de la Inter Milano a știut la două zile de la tragicul eveniment că nu va renunța la fotbal și că va reveni în iarbă. 

Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax
SCANDAL SEXUAL
Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax

Eriksen și defibrialtorul care i-a oferit șansa să spere

Stabilizat pe teren de echipa medicală care a intervenit prompt, Eriksen a fost transportat imediat la spital. Așa cum relatează The Guardian, mijlocașul i-ar fi spus în acele momente soției sale, Sabrina, că probabil nu va mai juca fotbal niciodată, dându-și seama că a fost inconștient pentru cinci minute. Situația s-a schimbat după ce danezului i-a fost implantant un defibrilator care i-a oferit șansa să spere că într-o zi va reveni pe terenul de fotbal. 

A părăsit-o pe Inter Milano

Totuși, internaționalul danez nu și-a mai putut continua cariera în Italia din cauza aparatului care i-a fost montat. Acesta s-a despărțit de Inter la finalul anului trecut, iar recent și-a pus semnătura pe un contract cu Brentford, în Premier League, înțelegere ce este valabilă până la finalul actualului sezon. 

26de partide a evoluat Eriksen pentru Inter, timp în care a devenit și campion național

Christian Eriksen, primul antrenament la Brentford

Eriksen a susținut luni primul antrenament în tricoul lui Brentford, iar starea de spirit a acestuia este una bună: „Sunt aici şi este perfect", a fost mesajul lui Eriksen, postat de clubul englez pe reţelele de socializare. 

7sezoane a mai evoluat Eriksen în prima ligă engleză, între 2013 și 2020

Cupa Mondială din Qatar, visul lui Eriksen

După ce a semnat cu cei de la Brentford, mijlocașul danez speră să evolueze cât mai mult în următoarea perioadă și să revină în atenția selecționerului în vederea participării la Cupa Mondială din Qatar. Dorința cea mai mare a lui Eriksen rămâne să participe alături de țara sa la un nou turneu final.

„Obiectivul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să joc. Mă gândesc la asta tot timpul. Este scopul meu, este visul meu!” – Christian Eriksen, Brentford

109selecții are Eriksen la naționala daneză, perioadă în care a marcat de 36 de ori

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic, antrenament spartan înaintea revenirii pe teren » Suedezul și-a etalat fizicul de invidiat

Chelsea îl poate pierde gratis pe Antonio Rudiger în această vară! Ce salariu cere ca să rămână pe „Stamford Bridge”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează