CAMPIONATE  ·  SPANIA

Eriksen la Real Madrid, Ceballos la Tottenham » Florentino Perez negociază schimbul

Daniel Ceballos, Christian Eriksen
(foto: Guliver/Getty Images)
Daniel Ceballos, Christian Eriksen (foto: Guliver/Getty Images)

Miercuri, 10 Iulie 2019, 14:07

Potențialul transfer al lui Christian Eriksen (27 de ani) de la Tottenham la Real Madrid ar putea fi unul cu probleme, potrivit Sky Sports.

Deși, momentan, Tottenham Hotspur nu a avut nici o ofertă clară pentru superstarul danez, acesta a recunoscut că-și dorește o nouă provocare în cariera sa, Real Madrid fiind clubul care s-a arătat interesată de serviciile acestuia.

Reporterul Michael Bridge a spus într-o emisiune că unii fani de-ai lui Spurs sunt deja resemnați în privința plecării lui Eriksen și așteaptă cu nerăbdare posibila venire a lui Giovani Lo Celso (23 de ani, Real Betis) sau a lui Dani Ceballos (22 de ani, Real Madrid).

„Eriksen a avut assisturi de top în fiecare sezon, deci ar fi bine să aibă grijă la ce-și doresc, dar dacă Tottenham îl va vinde pe danez și va fi adus unul dintre cei doi de mai sus, cred ca fanii englezi ar trebui să fie fericiți, dar plecarea acestuia s-ar putea să fie problematică pentru club” Michael Bridge, reporter Sky Sports

Din ultimile informații oferite de sursa citată, Real Madrid și Tottenham sunt în discuții avansate pentru Ceballos, dar fotbalistul spaniol, câștigător al Europeanului de Tineret, ar prefera un împrumut, acesta nedorindu-și să părăsească definitiv Madridul. 

* știre de Sebastian Caba

Citește și:

Zlatan Ibrahimovic a alcătuit cel mai bun prim „11” din istorie! Aroganța supremă a suedezuluiNe protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1