INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

video Haaland e uman » Golgheterul Premier League a ratat din toate pozițiile: „A refuzat să marcheze cu Leeds, echipa pe care o iubește”

Erling Haaland a ratat din toate pozițiile cu Leeds. Foto: Imago Images
Erling Haaland a ratat din toate pozițiile cu Leeds. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 12:11 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 12:18

Erling Haaland (22 de ani) a avut 6 șuturi la poartă cu Leeds (2-1) și n-a reușit să dea gol. Din 18 februarie nu i s-a mai întâmplat să nu contribuie deloc la o reușită a campioanei Manchester City.

Atacantul norvegian nu a marcat. Este știrea meciului cu Leeds (2-1), în care echipa la care a debutat managerul Sam Allardyce a scăpat fără gol din partea atacantului norvegian. Doar cu Sheffield United în Cupa Angliei i se mai întâmplase golgheterul all-time într-o ediție de campionat să nu puncteze în ultimele 12 partide.

A rămas la 35 de goluri în 32 de meciuri, pentru că împotriva adversaei de pe locul 17 mingea n-a vrut să intre în poartă. Sau, mai bine zis, EL a demonstrat că e om, și nu o mașinărie de marcat, și prinde și zile mai slabe.

Revine la FCSB după un an: „Nu aş mai accepta să plec așa. A fost un șoc cultural”
FCSB
Revine la FCSB după un an: „Nu aş mai accepta să plec așa. A fost un șoc cultural”

Erling Haaland a ratat din toate pozițiile cu Leeds

La fel ca în derbyul cu Liverpool, Haaland a avut șase șuturi spre poartă și n-a lovit ținta, fiind doar a doua oară când pățește așa ceva la Manchester City. Trecuseră 77 de zile de la un meci al „cetățenilor” în care nu și-a pus amprenta, 1-1 cu Nottingham Forest, cu un gol sau o pasă decisivă! A ratat din toate pozițiile și cu toate execuțiile, nimerind o dată și bara transversală, și l-a exasperat pe Guardiola pe margine.

În minutul 35, a scăpat singur cu portarul Joel Robles și și-a dat cu stângul în dreptul, fază la care l-a apucat râsul pe lunetistul norvegian! Probabil de aceea n-a vrut să bată el penaltyul, să nu rateze și de la 11 metri. L-a lăsat pe Gundogan să facă hattrick-ul. dar germanul a lovit bara și l-a înfuriat pe Pep.

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester City - Leeds (2-1)

Erling Haaland, ironizat: „Ratează intenționat ca să nu pice Leeds”

Fanii au început să glumească pe rețelele sociale pe marginea ratărilor lui Erling. Unii au spus că nu vrea s-o retrogradeze pe Leeds, echipa pe care o iubește de mic, pentru că s-a născut la Leeds și acolo a jucat tatăl său, Alfie, între 1997 și 2000, fiind un idol pe Elland Road. 

„Fanul Leeds din Haaland a țipat tare astăzi” și „Erling încearcă din răsputeri să nu marcheze ca s-o mențină pe Leeds în Premier League”, sunt comentariile ironice ale unor fani ai norvegianului.

Și Ilkay e un executant foarte, foarte bun de penalty-uri. Și, dacă marca, totul era perfect. Dar, în mod normal, Haaland e primul, iar el e al doilea. În mod normal, există această ordine de respectat. E o lecție bună pentru viitor.

- Pep Guardiola, manager Manchester City

Citește și:

După Farul - Rapid 7-2, MM Stoica și-a făcut calculele la titlu: „Așa vom fi campioni”

Dorit de Celta Vigo și Galata, Ianis Hagi a dat cărțile pe față: „Un singur lucru este cert”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close