INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Momentul în care viața lui Haaland s-a schimbat pentru totdeauna: „În noaptea aceea lucrurile au luat-o razna. Mi-am zis: «OK, acum ce urmează?»”

Erling Haaland/ foto Imago Images
Erling Haaland/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 15:36 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 08:00

Erling Haaland (22 de ani), atacantul lui Manchester City, a vorbit despre momentul care i-a schimbat viața. Se întâmpla în 2019, când norvegianul evolua la Salzburg.

Pe 17 septembrie 2019, Haaland debuta în Champions League. A marcat un hattrick în prima repriză pentru Salzburg, în victoria cu Genk, scor 6-2. De atunci, cariera norvegianului s-a aflat în continuu pe o pantă ascendentă.

Răducioiu nu e singurul! Alt atacant român a povestit cum a fost injectat cu o substanță roz, când era antrenat de Klopp: „Erau niște chestii pe care le băgai în venă”
DECLARAȚII
Răducioiu nu e singurul! Alt atacant român a povestit cum a fost injectat cu o substanță roz, când era antrenat de Klopp: „Erau niște chestii pe care le băgai în venă”

Erling Haaland a vorbit despre noaptea care i-a schimbat cariera

Haaland a rememorat debutul în Liga Campionilor și a explicat consecințele celor 3 goluri marcate într-o repriză. După meci, Erling a fost luat la controlul anti-doping, apoi s-a dus la baza lui Salzburg pentru a efectua antrenamentul de refacere. Când a ajuns acasă, a fost nevoit să oprească notificările din cauza numeroaselor mesaje pe care le primea.

„A fost o noapte nebună. Chiar mă gândeam după meci: «OK, acum ce urmează? Nu mă pot opri acum. Oamenii mă vor urmări de acum, trebuie să performez». Urma un alt meci în 3 zile, iar pentru mine era important să continui în aceeași manieră, nu să mă opresc după un singur meci. 

Aceea a fost noaptea în care lucrurile au luat-o razna. Numărul de urmăritori pe Instagram creștea încontinuu. M-am gândit: «WOW, ce nebunie. Ăsta e nivelul următor». Mă luaseră transpirațiile”, a povestit Erling Haaland pentru gq-magazine.

29 de goluriîn 27 de meciuri a reușit Halland la Salzburg

După acea jumătate de sezon fantastică la Salzburg, în care marcase de 7 ori în UCL, Haaland a fost transferat de Dortmund în ianuarie 2020, pentru aproximativ 20 de milioane de euro. La echipa germană a dat 86 de goluri în 89 de meciuri, apoi a fost transferat de Manchester City, în vara lui 2022.

Începutul în Anglia este unul fulminant. Erling are 27 de goluri în 24 de meciuri pentru Manchester City.

170 de milioane de euroeste cota lui Erling Haaland, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Întâlnire de gradul zero la Riad » Cine l-a vizitat pe Ronaldo după transferul la Al Nassr

Răzbunarea lui Hakan Calhanoglu, 3-0 cu Milan: „Karma se întoarce. I-am mâncat!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  19 Ianuarie 2023, 23:19
Postat de ionescugeorge77 pe 19 Ianuarie 2023, 16:57

Erling Haarald cel mai bun fotbalist din lume ...el le da clasa lui Maradon ,Messi ,Pele si francezul acela neputincios care alearga degeaba ca tot Argentina este campioana...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Ianuarie 2023, 21:12

...asa nici epoci diferite nu poti compara ...ia spune tu care i cel mai curat campionat din lume unde nu exista meciuri aranjate ...Azi joaca Erling Haarald uita te la el si invata chiar daca nu atinge mingea niciodata ...tot cel mai bun al tuturor timpurilor ramane ...ceilalti sunt si ei pe acolo ...omul iese in evidenta ...

rav410wrc
rav410wrc  •  19 Ianuarie 2023, 18:12

Erling Braut Haaland si Kylian Mbappe sunt FOTBALISTII momentului in FOTBALUL Mondial ... Lionel Andres Messi e FOTBALISTUL secolului, pan' acum !! Din pacate pt Haaland, mai mult ca sigur ca nu va reusi sa castige nici un trofeu cu Nationala Norvegiei, ceea ce il va trage putin in jos, in duelul cu performantele celorlalti doi :((

Vezi toate comentariile (6)
Comentează