INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-3

Ernesto Valverde, după ce a umilit Realul lui Zidane: "Asta e intenția noastră. Întotdeauna!"

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 16:44

Ernesto Valverde, antrenorul celor de la Barcelona, a analizat succesul impresionant obținut pe terenul lui Real Madrid, 3-0. Tehnicianul spaniol și-a lăudat jucătorii și a recunscut că cele mai importante ocazii ale madrilenilor au apărut după eliminarea lui Carvajal.

"Am reușit să trecem peste presiunea impusă de cei de la Real Madrid, presiune care a generat pericol. Am suferit în prima repriză, dar ne-am revenit după trecerea timpului. De multe ori, succesul depinde de detalii. Întotdeauna, intenția noastră este să facem statisticile să fie de partea noastră.

Nu o poți subestima pe Real Madrid, nici măcar în 10 oameni. Madrilenii au avut mai multe șanse cât timp au jucat așa.

Întotdeauna îl văd pe Vermaelen un jucător care se antrenează foarte bine, care joacă bine. Este un fotbalist excelent. La fel, Paulinho este un mijlocaș care ne ajută foarte mult și suntem încântați de el", a declarat Valverde, potrivit El Mundo Deportivo. 

Vezi aici detalii, video și foto de la El Clasico

14 punctee acum diferența dintre Barcelona și Real

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  23 Decembrie 2017, 19:01

Au scapat de manita?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează