INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Eroul lui Real Madrid din finala Cupei Spaniei a fost jefuit în timp ce juca pentru trofeu la Sevilla!

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 19:31 / Actualizat luni, 08 mai 2023 21:08

Brazilianul Rodrygo, 22 de ani, a fost vizitat de hoți, în lipsă, la casa acestuia din Madrid. Aceștia au reușit să plece cu o sumă importantă de bani și cu alte bunuri de valoare

Rodrygo a avut un week-end cu de toate, cu bucurie amestecată cu furie și nervi. Atacantul brazilian a fost omul finalei Cupei Regelui Spaniei, disputată sâmbătă la Sevilla, reușind să marcheze ambele goluri ale campioanei Spaniei în partida cu Osasuna (2-1). A fost prima Cupă a Spaniei și al optulea trofeu în tricoul blanco pentru internaționalul de 22 de ani.

Veste importantă pentru Real Madrid, înainte de meciul cu City » Ancelotti a făcut marele anunț
Real Madrid - Manchester City
Veste importantă pentru Real Madrid, înainte de meciul cu City » Ancelotti a făcut marele anunț

Hoții i-au dezactivat alarma lui Rodrygo

Seara și fericirea de după succesul, care a salvat deja sezonul mai prost din LaLiga, i-a fost stricată însă apoi de o veste venită de la Madrid. Locuința din La Moraleja a fost spartă de o bandă de hoți, care a reușit să plece cu o captură importantă, după ce sistemul de alarmă a fost dezactivat în prealabil de răufăcătorii ce au pătruns în casă. Aceștia au luat o sumă importantă de bani, precum și bijuterii, ceasuri, electronice și alte obiecte de valoare.

Al treilea jucător de la Real Madrid jefuit

Un ofițer de pază a alertat destul de repede poliția, care a ajuns la fața locului după ce bandiții deja dispăruseră și lăsaseră casa răvășită. Rodrygo a ajuns duminică acasă și a făcut inventarul pagubelor, iar polițiștii au deschis anchetă și caută să dea de urma hoților. 

Brazilianul e al treilea fotbalist al lui Carlo Ancelotti călcat de hoți în ultimele săptămâni, după Karim Benzema și Dani Carvajal.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lionel Messi ar fi acceptat oferta lui Al-Hilal! Salariu record pentru argentinian în Arabia Saudită

Edin Terzic, conflict cu un reporter: „Știi că ești îmbrăcat în albastru?!” » Ce l-a deranjat pe antrenorul lui Dortmund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează